Abdulkadir Parmak Ayrılmak İstiyor

ortada bi parmak olması kötü olmaz ama değişik bi herifi ya
trabzonda baskıyı kaldıramıyosa bizde nası kaldıracak adam trabzonlu oranın kafasını kendisi de yaşıyo ama kaldıramıyo
ilginç

Bizde baskı futbolla ilgili. Kimsenin karisini, kizini degil dogrudan kendini hedef aliyoruz.

Ben mesela. Aklima hic belhandanin, diagnenin ailesine kufur etmek gelmez . Dogrudan onlara ediyorum! ;)

Orada kendilerini birak colugu cocugu sokakta gezemiyor herif kotu oynayinca.

Bizde baskı futbolla ilgili. Kimsenin karisini, kizini degil dogrudan kendini hedef aliyoruz.

Ben mesela. Aklima hic belhandanin, diagnenin ailesine kufur etmek gelmez . Dogrudan onlara ediyorum! ;)
orda da futbolla ilgili ama aşırıya kaçmış işte biz ulusalız onlar yereldeler daha şiddetli olabiliyor direkt olarak
bizdeki daha fazla ama çaktırmıyoruz

Akbaba veya linnes'e karşılık devre arası takas edersek iyi iş yapmış oluruz.

Bitmeyen bir enerjisi var.
Biraz pozisyon bilgisi birazda pas tekniği ile bizde sağlam bir yedek olur

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Trabzon'da amatör maçlarda antrenörler maçın başından sonuna kadar baskı bağırma hatta küfür ne olursa .Oradaki baskı farklı anlayacağınız orada futbol oynamak istemez kimse

orta saha olan abdulkadirin baya potansiyeli vardi
büyük bir oyuncu olabilirdi
sakatliklar falan bitirdi sanirim bunu

kanat olani dogustan mal
bir cacik olmaz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

yaw bizim daha takımda ana parçalarımız yok kimin yanına kimle oynıcak napıcak zaten fiziksel ve teknik olarak savruk vasat oyuncu alıp gsden nefret ettirmeye mi çalışıyorsunuz lan tüm sezonu hazırlık maçı bıkkınlıgında mı izleyek

Bence vasat/ bir tık vasat üstü bir adam.

sent via GSC

1609681953061.webp

Gelsin gelsin..

Geri
Üst Alt