GSC Haber Abdülkerim Bardakcı: "Bana bu tepkiler niye?"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1745352509684.webp

Abdülkerim Bardakcı: "Seneyi iki kupayla bitirmek istiyoruz.. Ben onun için özellikle konuşmak istedim. Ben 42 numarayı giyiyorum, kaptanlık yaptım. Eşim, annem, çocuklarım maça geldi. Bu tepkiler niye? 42 numarayı giyiyorum, Konya'yı temsil ettim. Ben Konya'yı çok seviyorum, bunu herkes biliyor. 42 numarayı giyiyorum. Gol attığımda sevinmiş olabilirim, güzel bir gol atmıştım onun şeyiyle sevindim. Konyalı olduğumu, Konya'yı ne kadar sevdiğimi biliyorlar. Üzüldüm. İnanılır gibi değil. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Konya'yı seviyorum ve 42 numarayı giymeye devam edeceğim. Gerçek Konyalılar'ı gururlandırmaya devam edeceğim."

Mac öncesi taraftar ile tartısmıssın

prof topcusun kendini tutacaksın

Keşke oynatmasaydı OB.

Eboue ye maymun diyen kafayla aynı kafa bu işte. Beyinsiz sürüsü. Sorsan neden yuhalıyorsun bilmez neden yaptığını. Sığırlar

Gerçekten saçmalık adamın en ufak bir terbiyesizligi olmadı Konya taraftarına karşı münferit 1.02 olay olmuş olabilir ama Galatasaray’ın en sakin efendi topçularından birisidir

Memleketçilik boş işler. Parayı veren borusunu öttürüyor. Bırakın bu ayakları.

Evet Galatasaray teklif yapmisken Konya'da kalıp surunmesi gerekiyordu

Şimdi Benfica ile oynasak akturkoglunu yuhlayacakmiyiz asla adam geldi para kazandırdi haketti hizmet etti gitti tam tersi bağrına basmak lazim

Konyasporlular Abdülkerim'e tepkisinin sebebi Galatasaray Konyasporu ligte 3-0 yendiği maçta Abdülkerim 2 gol attıktan sonra abartılı sevinç yaptığından dolayıdır. Konyaspor'a oynarken Adana Demispora gol attığında sevinmemisti eski takıma diye , Konyasporlular da bize gol atıp neden seviniyor diye tepki gösteriyor.

Konyasporlular Abdülkerim'e tepkisinin sebebi Galatasaray Konyasporu ligte 3-0 yendiği maçta Abdülkerim 2 gol attıktan sonra abartılı sevinç yaptığından dolayıdır. Konyaspor'a oynarken Adana Demispora gol attığında sevinmemisti eski takıma diye , Konyasporlular da bize gol atıp neden seviniyor diye tepki gösteriyor.
Ağlayacak miydi

Geri
Üst Alt