GSC Haber Abdülkerim Bardakcı, 'Bilinçli Kart Görme' Sebebiyle PFDK'ya Sevk Edildi | Ceza Yok

hiçbir şey kanıtlayamazlar

fakat bıktırdılar

Bu ülkede bir sürü futbolcu aynı şeyi yaptı kimse ceza almadı. Bilerek kupa maçında cezasını çeken bir dünya oyuncu var. Zaten bundan alası da yok. Göstere göstere yaptılar. Rakipte olduğu için mi ceza yemedi. Biz yapınca hemen olay prosedüre dönüyor. Kışkırtılarak sahaya atlayıp etkisiz hale getirilen taraftarın etkisiz hale getirilmesine rağmen kafasına acımasızca tekme atan oyunculara ceza verin önce. Yada rakip tribünlere baka baka küfr edip infial çıkarmaya çalışan futbolculara ceza verin. Bunada vermiyosanız hakem tehdit eden futbolcu gördü bu gözler. Nerde ceza. Yetmedi mi boş stad basan stadta çalışan iki üç garibana saldırıp darp eden yönetici, şımarık zengin, futbolcu yada teknik direktörün çocuğuna ceza verin. Yetmedi mi Vedat Muriç e verebildiniz mi??
Adalet böyle birşeyse ülkeyi kapatın gidelim.

Sevk etmek zaten adilikte. Abdulkerimin kartı gördükden sonra aut vuruşunu kullanmaması amatörlüktü

Yok yani nasil bilincli kart yedi diye kanitliyacaklar? El neysri mi sikkimsa da golden sonra formasini cikarip sari cezasindan kurtulmadimi? Buda mi bilincli yapilmis yapildiysa neden ceza yok?

Bunun ispatı nasıl mümkün olacak ki? Mahkemesi, hakimi mi var bu işin? Ama yinede tag yapıp baskı kurulmalı tff yi istifaya davet eden

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ceza falan almayacak niyetleri moralimizi ve oyuncunun moralini bozmak bugün çok sert açıklama bekliyorum yönetimden. Köpeklere köpek olduğu açık açık söylenmeli.

İnsanların aklıyla alay eder gibi kale vuruşu kullanmaya gidip zaman geçirip sonra da kale vuruşunu kullanmazsan sevk ederler tabi. Hoş tank gibi Abdülkerim Rize'de oynamasa sanki işimize gelir gibi zaten

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O iş Vedat Muriqi ceza almadığı anda bitti. Aksi çifte standart olur. Apo da ona güvenerek yaptım dese ne diyeceksiniz?
Ha bana kalırsa bir ceza alması gerekir, sanırım mevzuatta var böyle bir ceza. Ancak dediğim gibi. Muriqi'e niyet okunamaz gerekçesiyle ceza verilmediği an o mesele kapandı ülkede.

O iş Vedat Muriqi ceza almadığı anda bitti. Aksi çifte standart olur. Apo da ona güvenerek yaptım dese ne diyeceksiniz?
Ha bana kalırsa bir ceza alması gerekir, sanırım mevzuatta var böyle bir ceza. Ancak dediğim gibi. Muriqi'e niyet okunamaz gerekçesiyle ceza verilmediği an o mesele kapandı ülkede.
Bundan dolayı ceza veremezler

Ceza falan almayacak niyetleri moralimizi ve oyuncunun moralini bozmak bugün çok sert açıklama bekliyorum yönetimden. Köpeklere köpek olduğu açık açık söylenmeli.

Öyle bir yönetimiz olsaydı zaten bu durumlara gelinmezdi.
Adamlar kameralar karşısına çıkıp halen fenerasyonu istifaya davet edemiyor.
Ceza vermeşerine hiç şaşırmam yani. İcardi’ye bile ceza verildi.
Senin yönetim o federasyonu indiremiyorsa bu pislikler devam eder tabiki. Şikecileri Şampiyon da yaparlar bu gidişle. Haciosman federasyonu gibisini hiç görmedin. Diğerleri de hep şikecileri kolluyorlardı ama bu şerefsiz bunu göstere göstere yapıyor.
Bunu göreve getirenin yanına gidemediler halen.

ApoKerim derbide cezalı duruma düşer mi?

Yangın çıkar muhtemelen.

Ceza verilirse toplam 3 maç oynayamaz. 1 maç sarı kart cezasından, 2 maç da bu mevzudan. Dolayısıyla derbide yok.

Ama daha önce de yazdığım gibi, Vedat Muriqi bu cezadan "cezada niyet okunamaz" denilerek yırtmıştı. Aksi çifte standardın daniskası olur ve kıyamet kopar.

Zamaninda Vedat sevk edilip ceza almadi, ama unutmayalim Vedat teröristbahcenin militaniydi Apokerim ise bizde oynuyor.

Minimum iki mac ceza verirler bu seref ve haysiyet yoksunlari maalesef.

Geri
Üst Alt