GSC Haber Abdülkerim Bardakcı, 'Bilinçli Kart Görme' Sebebiyle PFDK'ya Sevk Edildi | Ceza Yok

Zamaninda Vedat sevk edilip ceza almadi, ama unutmayalim Vedat teröristbahcenin militaniydi Apokerim ise bizde oynuyor.

Minimum iki mac ceza verirler bu seref ve haysiyet yoksunlari maalesef.
Hakeme gidip bana sarı kart göster demediyse ceza falan veremezler.

1 farklı önde olan takımın oyuncusunun 90+6da zaman geçirmek istemesinden daha doğal ne olabilir ki

Bu onun bunun evlatları alenen Galatasaray düşmanlığı yapıyorlar. Bir cevabımız olmayacak mı?

muslera niye sevkedilmedi o zaman? yada akıl okuyarak oyuncunun kasıtlı gördüğünü düşünenler, hakem hatalarında hakeme ne gibi yaptırım uyguluyor? 2 kırmızı pas geçildi mesela. toreira tokatı yedi üstüne sarı yedi? o toreira cezalı durumda su an? önümüzdeki maç eksikliğinden puan kaybı yasasak bunun hesabını kim verecek?

en nesyri formasını çıkarıp bi sonraki maç cezalı duruma düştü mesela. onun kartları sıfırlamak için yapmadığının garantisini kim veriyor? benzer işler farklı senaryolar.

muslera niye sevkedilmedi o zaman?

Muslera'yı sevkedip ceza verseler Galatasaray'ın faydasına dahi olabilir. Stoper mevkiinde eksiğiz, sıkıntılı bir bölgemiz üstelik, oradan vurmak istemişlerdir mantıken.

Emsal de varken hiçbir şey çıkacağını düşünmüyorum. Amaç suyu bulandırmak işte, itlik yapıyorlar.

Bir şey çıkmaz. Bu kural da saçmalıktan ibaret herhangi bir şartta ispatlanamaz o yüzden kaldırılması doğrusudur.

ders olmalı

yapacaksa biraz daha saksıyı çalıştırması lazım - amatör hareketlerle değil.

Dün demiştim bir bok yapamazlardı kaldı ki kupa maçında çekmeyecek lig maçında çekiyor kural zaten değiştiği için hiçbir bok yapamazlardı.

Ceza tayinine yer olmadığı için sevk de edilmemesi gerekiyor dayı ne salak işler yav. Asla kanıtlayamayacağın bişey anca oyuncu itiraf etmesi lazım.

Geri
Üst Alt