Abdülkerim Bardakcı: "Çok büyük bir camiaya gidiyorum"

bu transfer bitmemiş timsaha gelmeyelim konuşmaları çok rahatsız etti beni
o yarın belli olacak diyor ama sağlık kontrolünden geçecekmiş. Ne olabilir ki de bu kadar vurgulayıp durmuş yarın belli olacak vs vs demiş?

Birisi Abdulkerim'in Marcao'dan daha iyi stoper olduğunu söylüyordu.
Şimdi in mi cin mi göreceğiz artık.
Yerli rorasyonunda muhakkak yer bulacaktır.

Has gsli kardeşim benim. Geçen sezon da bedavaya gelmeye hazırmış, adamı arayıp sormamışız lan. Bu amatörlükler dursun başkanımla bitecek inş. Gsye yakışır iletişim organizasyonu olmalı

o degilde besiktas 1,5 senedir kapasinda yatti herifin biz 1 haftada bitirdin , Dursun baskan yalpaliyor.

o degilde besiktas 1,5 senedir kapasinda yatti herifin biz 1 haftada bitirdin , Dursun baskan yalpaliyor.
1.5 günde çözmüşüz. Bizim araya girdiğimizi öğrenince direk kabul etmiş. O fb ile ilgili olumsuz haber çıktığı an halbu ki adam bizi seçmiş, medya da menajeri öne sürüp fiyat arttırdı fln diye salladı

Birisi Abdulkerim'in Marcao'dan daha iyi stoper olduğunu söylüyordu.
Şimdi in mi cin mi göreceğiz artık.
Yerli rorasyonunda muhakkak yer bulacaktır.
E_qmVFOXsAMTXVi.jpg

Emin metehan ve kaan sure alacaklari takimlara gonderilmeli. Yazik bu cocuklara

Emin ve duruma göre metrhan kalmalı. Marcao gidici yedekte kimse yok. Türkiye kupasında falan bo lbol oynarlar. Sakatlık da var

Ben Eminden umudu kesmedim Metehani izleyenler sert ama çok sakar topçu diyorlar bizi bırak süper lig için bile amatormus şimdilik.. Gerçi bizim ligde stoperler çok geç olgunlasiyor belki 2-3 sene sonra farklı şeyler de konusuruz

Ben Eminden umudu kesmedim Metehani izleyenler sert ama çok sakar topçu diyorlar bizi bırak süper lig için bile amatormus şimdilik.. Gerçi bizim ligde stoperler çok geç olgunlasiyor belki 2-3 sene sonra farklı şeyler de konusuruz
Metehanı hiç izlemedim bişey diyemiyorum ama emin kesin kalır gibi başka stoper yok. Metehanı sanırım bi yıl daha kirada görmekte fayda var. Mümkünse tff 1.ligte oynayacağı bi kulüp bulunsun

Geri
Üst Alt