Abdülkerim Bardakçı Derbide Sahada!

Burası bir Galatasaray forumu. Galatasaray forumunda Galatasaray lehine yazılması normal. Antu'da da Fenerbahçe lehine yazılması normal. Objektif yorum görmek istesek Tribündergi forumuna, ekşi sözlüğe falan gideriz. Asıl anormal olan sen, @Barış Çetiner , @Ahmed Arif Kesen gibi üyeler. İşin kötüsü siz objektif de değilsiniz. Twitter'da rakiplerden bile okumadığım yorumları sizlerden görüyorum bazen. Bir insan tuttuğu kulübe bu kadar düşman olmamalı.
Bende elestiriyorum burda ama objektiflik ayagi altinda burda propaganda yapiliyor. Atilmamasi gereken herif 2 mac ceza aliyor. Valencia adamin aralarina tekme atti. Kasti birsey yok denip 1 mac ceza aldi.

Hayir yani ortada lehimize yapilan birseyde yok. Yapilan yanlis duzeltilmis gibi oldu o da tam olmadida neyse

Bu kararla ağzımıza bal çalarak, haftasonu doğranmamızın önünü açmış olabilirler.

Bombos goruslere etkilesim verip kendi yorumlarini degerli sanmalarina mahal vermeyelim

Burası bir Galatasaray forumu. Galatasaray forumunda Galatasaray lehine yazılması normal. Antu'da da Fenerbahçe lehine yazılması normal. Objektif yorum görmek istesek Tribündergi forumuna, ekşi sözlüğe falan gideriz. Asıl anormal olan sen, @Barış Çetiner , @Ahmed Arif Kesen gibi üyeler. İşin kötüsü siz objektif de değilsiniz. Twitter'da rakiplerden bile okumadığım yorumları sizlerden görüyorum bazen. Bir insan tuttuğu kulübe bu kadar düşman olmamalı.
Ofsayttan atmışız,nizami gol mü denecek gs forumunda olduğumuz için

Gördüğümüz net kırmızı,hatalı karar abi mi denecek gs forumunda olduğumuz için

Rakip iyiyse övülür,senin oyuncun iyiyse övülür,hakem taraflıysa gömülür,td hatalıysa eleştirilir bu olması gerekendir

Senelerdir o kadar admin mod gördüm forumu antulaştırmaya çalışanı ilk defa görüyorum :red:

Ofsayttan atmışız,nizami gol mü denecek gs forumunda olduğumuz için

Gördüğümüz net kırmızı,hatalı karar abi mi denecek gs forumunda olduğumuz için

Rakip iyiyse övülür,senin oyuncun iyiyse övülür,hakem taraflıysa gömülür,td hatalıysa eleştirilir bu olması gerekendir

Senelerdir o kadar admin mod gördüm forumu antulaştırmaya çalışanı ilk defa görüyorum :red:
Ben de o kadar üye gördüm. Elimizde daha iyi stoper varken kötüsünü oynatalım diyeni ilk defa görüyorum.

Abdülkerim'in oynatılmamasını istemek = Semih'in kritik BJK maçının son dakikalarında hakeme aut değil korner ehühi demesi

Maçtan 3 puan alırsan kimsenin gözüne batmaz aksine medyada vs havan artar, aksi olursa haklı olarak anana bacına söverler. Bu riske değeceğini sanmıyorum.

Ağzına sağlık.

Bunlara göre Arda da haklı ceza almıştır ama İrfancan doğrusunu yapmıştır. Objektiflik ile takımını her defasında gömmek, hata olsun olmasın cezalandırmak çok başka bir kafa ya. İstesen dahi ulaşamazsın.

Yaşının küçük olması sebebiyle son zamanlarda sosyal medya da popüler olan biz haklıyız dürtüsüne kapılmışsin.

sende diğer takım taraftarları gibi ne olursa olsun ölümüne kulübü ve kulübün başındaki zihniyeti savunma derdine düşmüşsün.
Bu dediklerini kuşlar ve kargalar yaptı şimdi borç batağındalar ve her şeye at gözlüğü ile bakıp en küçük şeyde kendilerini haklı görüyorlar.
Şimdi aynı şeyi bize de empoze etmeyi başardılar.
Sizi vasatlığa alıştırdılar, sizde bunu yediniz ve yemeye devam ediyorsunuz.
Atalar boşuna dememiş Doğru söyleyini dokuz köyden kovarlar diye .
Biz kendimizce doğruyu söylüyoruz ve tekrar dünya devi olmak için yapılması gereken profesyonel adımların atılması gerektiğini savunuyoruz.
siz ise Yaşattıkları onca rezilliklere rağmen hala daire satıp kulübü düzlüğe çıkaracaklarını söyleyip 6 ayda 100 daire parası kulübü zarara uğratanları ve partiden Partiye koşup zamanında emre ile kulübü ortada bırakanları savunmaya devam edin.

Yaşının küçük olması sebebiyle son zamanlarda sosyal medya da popüler olan biz haklıyız dürtüsüne kapılmışsin.

sende diğer takım taraftarları gibi ne olursa olsun ölümüne kulübü ve kulübün başındaki zihniyeti savunma derdine düşmüşsün.
Bu dediklerini kuşlar ve kargalar yaptı şimdi borç batağındalar ve her şeye at gözlüğü ile bakıp en küçük şeyde kendilerini haklı görüyorlar.
Şimdi aynı şeyi bize de empoze etmeyi başardılar.
Sizi vasatlığa alıştırdılar, sizde bunu yediniz ve yemeye devam ediyorsunuz.
Atalar boşuna dememiş Doğru söyleyini dokuz köyden kovarlar diye .
Biz kendimizce doğruyu söylüyoruz ve tekrar dünya devi olmak için yapılması gereken profesyonel adımların atılması gerektiğini savunuyoruz.
siz ise Yaşattıkları onca rezilliklere rağmen hala daire satıp kulübü düzlüğe çıkaracaklarını söyleyip 6 ayda 100 daire parası kulübü zarara uğratanları ve partiden Partiye koşup zamanında emre ile kulübü ortada bırakanları savunmaya devam edin.
Senin 10 senedir beğendiğin bir şey var mı Galatasaray hakkında? Olumlu tek kelimeni görmedim.

Jesus, tekmelediği oyuncu konuşulmuyor.
İrfancan konusu konuşulmuyor.
Hakemin bizim maçtaki topa değmesi konuşulmuyor. Jk camiası Josef'in cezasını ağlayarak düşürüyor sıkıntı yok, biz de Boey'in tek maçı cezası bile komedi ama çıt yok. Biz aynılarını yaşayınca ceza kesen, kesmekle kalmayıp kelle alan bir kurum bu.

Geçen sene İrfancan'ın kavgası kapatıldı. Bir önceki sene şampiyonluk mücadelesindeyken jk Karagümrük olayları da örtüldü. Adaletin olmadığı bir yerde bir de istiyorsunuz ki içerden de ceza keselim.

Enayiliğin kaçıncı seviyesi bu derler adama sen onu yaparsan...Sap ile samanı karıştırıp burada en objektif benim, her şeyi ben bilirim, en doğru yorum benimki demekle olmuyor o işler.

Evet arkadaşlar herkese kural esnetiliyorsa bize de öyle esnetilsin yarın diğer takımlarada bu kıyaklar geçilirken bizede geçildi zaten ok diyip 101 felan atarız burda
He ya da bize de esnetmelerini hiç olmamış gibi yapar tff ve kurumlarına söver sayarız
Taraftar forumu kardesim bura, objektif takılamazsınız burada. takılmaya kalkarsanız size kuş damgası vurur hatta hakarette ederiz yönetim nasıl olsa bize bişe demez tarafız olm biz akıllı olun

Geri
Üst Alt