Abdülkerim Bardakçı Derbide Sahada!

eminden kurtulmuş olduk ,o çocukta bir an önce stoper olamayacagını anlar umarım

Haber güzel ama abartmaya gerek yok. Yani TFF'ye karşı kazanılmış bir şey değil onu demeye çalışıyorum.

Göstermelik bir adalet tecellisi olmuş. Hemen kanmayalım. Derbide sahada olması çok iyi oldu.

Derbide Gol atar insallah

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güzel haber ama eyyam kokuyor. Hiçbir zaman lehimize karar çıkmayan kurumdan bir anda böyle bir karar çıkması şüpheye düşürdü.

Güzel haber ama eyyam kokuyor. Hiçbir zaman lehimize karar çıkmayan kurumdan bir anda böyle bir karar çıkması şüpheye düşürdü.
10 hafta doğramayı böyle küçük şeylerle unutturuyorlar işte. Gümrük maçı öncesi lehimize karar çıkmasını beklediğimi maç konusuna yazmıştım. Adamların reflekslerini çözdük artık.

10 hafta doğramayı böyle küçük şeylerle unutturuyorlar işte. Gümrük maçı öncesi lehimize karar çıkmasını beklediğimi maç konusuna yazmıştım. Adamların reflekslerini çözdük artık.
Ardından başka şeyler getirmez umarım. Bize iyilik ancak rakiplere daha büyük iyilik yapılacaksa yapılır. O psikolojiye soktular insanı.

Geri
Üst Alt