Abdulkerim Bardakçı, Galatasaray’da İddiası!

Olursa en kötü ihtimal rotasyon için daha dengeli bir stoperimiz olmuş olur.

@Ahmet Ulukırlı Transfer gelişmesinden sonra Ahmet temsili :D
erzin-soylu_1881435.png

Sol ayaklı ortalama üstü yerli stoper, Açıkçası karşı çıkacağım bir hamle değil ve 2.8 Milyon € bonservis verilecekse makul sayılabilir. Marcao giderse Nelsson-Denayer-Abdülkerim üçlüsü ile stoper hattını kurtarırız. Bir tanede altyapıdan genç stoperi rotasyona kattık mı Emin veya Kaan gibi bu iş tamamdır.

Bence de ha bu arada Kaan'ın harikası bir çok pozisyonda oynaması yoksa stoper kalitesi olarak Bardakçı ile arasında ciddi bir fark olduğunu düşünmüyorum. Mert Müldür asıl kalite bence ve hedef o olmalı. Alt yapıda sol ayaklı stoper varsa onu tercih ederdim ben.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
koray günterin hiç konusulmaması garip.. izleyenler kaan ayhandan daha iyi diyor. veronadan topcu almak sassauloya göre daha rahat ama ismi hiç ciddi şekilde geçmiyor nedense.

kaan hakkında yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum kesinlikle über bir stoper değil ama 3 mevkiyi yedeklemesi tercih edilir kılıyor ama maaşı ve sassuolunun istediği bonservisi düşününce o paranın altında kalacak gibi de duruyor açıkcası.

Bu transferle kaan defteri kapanmıştır 2. stopere de para ödemezler umarım denayer işi kapanmamıştır.. Marcaonun gittiğini varsayarsak Nelson -Bardakci ile sezona başlamak sakat iş..

peki farklı açıdan bakalım...bu yarışı kazanmamız saçmalık Yerli / yabancı kuralı bağımında ne kadar zarar veriyor kuş ve karga sürülerine..

Bizde Kaan Ayhan durumu iptal olacak - bunlarda orada 5 6 lara mı bağlanacaklar o zaman? Yoksa onuda mı bitireceğiz...

Kısmetse orta sahalarada gelebirsek çok sevineceğim.
Jk'de 4 bağlayacak durum yok, çünkü Sassuolo peşin para istiyormuş. Samet için bir kapışma olacaktır.

Geri
Üst Alt