Abdulkerim Bardakçı, Galatasaray’da İddiası!

peki farklı açıdan bakalım...bu yarışı kazanmamız saçmalık Yerli / yabancı kuralı bağımında ne kadar zarar veriyor kuş ve karga sürülerine..

Bizde Kaan Ayhan durumu iptal olacak - bunlarda orada 5 6 lara mı bağlanacaklar o zaman? Yoksa onuda mı bitireceğiz...

Kısmetse orta sahalarada gelebirsek çok sevineceğim.
Kaan Ayhan iptal bizde yüksek ihtimal maaş olarak olsun bonservisi olsun fazla geldi. Biz orada Müldür'ü zorlarız olurda Boey iyi paraya satılabilirse kesin alırız. Fener Kaan'a girmez ama Bjk zorlar diye tahmin ediyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu cocgun en az 5 kilo fazlasi var . umarim faydasi olur

gsliymis sanirim. Ayni seye bizde evet dedi

2 yıldır ligde istediğim tek yerli stoper .. Belki gelince o da çop olacak ama uzun süredir herşeyi orta üstü olan bir yerli stoper yoktu ligde sözleşmesi de bitiyorsa kesinlikle denemek lazım alparslandan falan çok daha temiz topçu ..

Yaklaşık 1 sene önce böyle birsey yazmışım ama ben bedava olursa isterdim gelmesini .. 2 dir sidik yaristiriyoruz milletle bari önce eksiklerimizi tam anlamıyla halledip sonra bu işlerle ugrassaydik .. Rotasyonu da 11i de halledeceğiz diyorlar ama Kazimcan ve Abdulkerimi alıp da bu takımda 11 için eksik mevkii kalırsa ağır kufrederim..

hayırlı uğurlu olsun bence iş görebilir şu videoyu izleyince marcao yerine koyabileceğimiz en iyi oyuncu gibi geldi.

Yerli olması çok büyük avantaj bir de mert müldürü alabilirsek mükemmel olacak

Geri
Üst Alt