Abdülkerim Bardakcı, İsmail Yüksek'le Karşılıklı Oynadı!

Düğüne katılmayı anlarım ama Galatasaray şampiyonluğuna şaibeli diyen adamla oynmayı çokta anlamıyorum. Çalınan Fener marşında da oynasalarmış utanmadan.
Eeee öyleyse bu sene Okan Hocam şampiyonluğumuz çalındı diyen Teknik Direktorle el sikisacak.Ya n'olacak????Hemde 2 defa.Belkide daha fazla?

Eeee öyleyse bu sene Okan Hocam şampiyonluğumuz çalındı diyen Teknik Direktorle el sikisacak.Ya n'olacak????Hemde 2 defa.Belkide daha fazla?
Konu ile çok alakası yok dediğin şeyin. Birisi özel hayat, diğeri saha içi. Ayrıca Okan da isterse sıkmayabilir öyle bir zorunluluğu yok.

Konu ile çok alakası yok dediğin şeyin. Birisi özel hayat, diğeri saha içi. Ayrıca Okan da isterse sıkmayabilir öyle bir zorunluluğu yok.
Gönül isterki bunları tamamen yaşamınızdan çıkartalım.En olması gerekeni o aslında.Ama kopamiyorsunki bir türlü...Başka bir lige gitseler en mantıklısı aslında.Topunu.

Bu olaydan bağımsız Apodan falan kaptan olmaz.Şimdi hiç olmaz..
Zaten sahada hakemlerde. neden çekiyoruz belli oluyor.Bunu sezon devam ederkende dedim.Çok ciddi hırs sorunu var kadrodaki oyuncularda.
Nesela ismail denen ierefsiz olsa bunların düğününe gitmezdi.Yönetimi ne ki futbolcusunda bekliyoruz.Yöneticisi el sıkar furbolcusu düğününde köbek atar.

Olm siz taraftarsınız

Onlar futbolcu

Onlar sizden gol atmanızı beklemediği gibi

Siz de onlardan taraftarlık beklemeyin

Bu kadar basit bi denklem bu

Bu olaydan bağımsız Apodan falan kaptan olmaz.Şimdi hiç olmaz..
Zaten sahada hakemlerde. neden çekiyoruz belli oluyor.Bunu sezon devam ederkende dedim.Çok ciddi hırs sorunu var kadrodaki oyuncularda.
Nesela ismail denen ierefsiz olsa bunların düğününe gitmezdi.Yönetimi ne ki futbolcusunda bekliyoruz.Yöneticisi el sıkar furbolcusu düğününde köbek atar.
Esas şimdi tam zamanı.Abdulkerimden bal gibi kaptan olur.İcardi baskisida yok.Pazubant cekistirecek oyuncuda yok.Bence en iyi zaman bu zaman.

Terim de acurla yat tekne tatili yapiyor olur böyle seyler kafaya takmayin

Hahah yav bende bişey sandım. Ne sanıyorsunuz beyler bunların Allah'ı para. Hepsi arkada arkadaş dost vs.

Herkesi buradaki forumdaki biz gibi sanıyorsunuz çok ağlarsınız.

Hatta bir tık arttiriyorum ultra bilmem ne grubundakilerle diğer gruptakiler de böyle.

O yüzden gereksiz bir başlık olarak yorumluyorum. Zaten bunların hepsi böyle. Apoya özel durum değil.
UltrAslan ile bunlar kıyaslanamaz bile

Adamlar her deplasmana gidiyor 90 dakika bağırıyorlar

GÜZEL DOSTANE GÖRÜNTÜLER FUTBOL KARDEŞLİK SAYGI SPORUDUR EZELİ RAKİBİMİ DOSTUMUZ FENERBAHÇE VE A MİLLİ TAKIM OYUNCUSU İSMAİL YÜKSEK'E MUTLULUKLAR DİLERİM

Sevgili Renkdaşlar aranızda arkadaşınız olsun akrabanız olsun futbol muhabbetinde ağzını burnunu kırmak istediğiniz yok mu ? Ama düğünü olsa gitmeyecek miyiz?

4 yıl elinden geleni yaptı mı? Evet
Takımı şampiyonluğa taşıdı mı? Evet
Bir kere “Sen o kadar eder misin?” Dedirtti mi? Hayır
Sahada takımını ve takım arkadaşlarını korudu mu? Evet

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt