Abdülkerim Bardakcı, İsmail Yüksek'le Karşılıklı Oynadı!

4 yıl elinden geleni yaptı mı? Evet
Takımı şampiyonluğa taşıdı mı? Evet
Bir kere “Sen o kadar eder misin?” Dedirtti mi? Hayır
Sahada takımını ve takım arkadaşlarını korudu mu? Evet

O zaman hepinize b.k yemek düşer beyler. Hadi dağılın…
Şuradaki birsürü insana kendisini beğendiremedi ya.Daha ne yapması gerekiyor? .Sakatlanmıyor ,poziyon bilgisi üst seviyede,gerçekten stoper gibi stoper ,şarap gibi. Beli dönmüyormuş ,ağırmış.Sezonda birtek Haaland falsosu var bariz olarak.Gerçekten oynadığı fiyata gelecek daha iyisi kim var bilmiyoruz.Benden ona hak razı olsun.Sonuna kadar.

apom sen yürümeğa devam et
çakallar her daim olacaktır

Yine önündekilerin açığını kapatıyor kral Abdulkerim.
Sizin oynayacağınız oyun havasının deyip dalmış.
Güzel hareket, bravo.

Şuradaki birsürü insana kendisini beğendiremedi ya.Daha ne yapması gerekiyor? .Sakatlanmıyor ,poziyon bilgisi üst seviyede,gerçekten stoper gibi stoper ,şarap gibi. Beli dönmüyormuş ,ağırmış.Sezonda birtek Haaland falsosu var bariz olarak.Gerçekten oynadığı fiyata gelecek daha iyisi kim var bilmiyoruz.Benden ona hak razı olsun.Sonuna kadar.
Haaland daha birkaç gün önce Gabriel ve Marquinhos’u daha beter madara etti. Kolay zannediyorlar istikrarlı stoper bulmayı, hem de yerli kontenjanından.

Haaland daha birkaç gün önce Gabriel ve Marquinhos’u daha beter madara etti. Kolay zannediyorlar istikrarlı stoper bulmayı, hem de yerli kontenjanından.
Aynen katılıyorum Tabiiki ufak tefej hataları olacak .Lakin hem kendi mevkisini hem sol bek mevkisini kontraataklarda büyük bir özveriyle kapatması/kapatmaya çalışması tek kelimeyle takdire şayan.İnan bu kadar oturaklı dominant ve bu fiyatlara hemde yerli .Daha ne istiyorlar.Anlam veremiyorum.Ama bosverip biz kendi adımıza çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum.Boksta yapar Kırkpınar'da.Yeter ki onursuz olmasın aşk:)

Galatasaray sayesinde adam olmuş 1 milyon etmeyecek adamlara fazla değer veriyoruz sadece bu da değil Yunusta hainle kol kola onu da yazın

Birilerinin saçma salak takıntıları yüzünden 4 yıldır canını dişine takıp adam gibi top oynayan adamlara böyle mal mal işleri bahane edip saldırılmasına izin verilecek kadar düştü mü bu forum gerçekten?

Galatasaray sayesinde adam olmuş 1 milyon etmeyecek adamlara fazla değer veriyoruz sadece bu da değil Yunusta hainle kol kola onu da yazın
İyi hoş diyorsunda kulübümüz 4 senedir onun sayesinde stoper aramıyor.rakibin aldığı stoperlerin sayısına bak birde bize bak.Yazdiklarin şaka gibi.Ayni takımın taraftarı olduğumuza inanmıyorum.Abdulkerime gösterdiğiniz saygı yoksunlugunun 1/10 uni sane'ye göstermediniz.Eli belinde 10 milyonluk .Uyar mi?Yüreğiyle oynuyor sakatlanmiyor.Daha ne istiyorsun sen mesela bir soylermisin.Sen Abdülkerim den extra ne yapmasını istiyorsun mesela bir aciklarmisin lütfen?

Geri
Üst Alt