Abdülkerim Bardakcı Resmen Galatasaray'da

adamın hissini düşünsene , ayda 1M + TL alıcan - zaman geçtikçe artacak - rakip olarak geldiğin stadda 45- 50k + insan lehine bağıracak falan.

Topçu olcaktıkta yaş kurtartmazmış gene...

Kaleci olurdum ama sağlam.
Yine olursun heis,halı saha maçlarımızda lig kurarız ligin en iyi kalecisi yaparız seni. :asd:

Maaşının bir tık fazla olduğunu düşünüyorum. Sürekli 17 milyon TL devam etse daha doğru olurdu. Son sezonunun opsiyonlu olması iyi. İlk 11 için alındığını düşünüyorum. Bu arada Kaan Ayhan'a yıllık 40 milyon TL verip bir de 4-5 milyon euro bonservis vermektense düşünmeden bunu tercih ederim Kaan Ayhan'ın stoper özelliği olarak Abdülkerim'den bir artısı yok aksine bazı noktalarda eksiği var diye düşünüyorum.

2 ay sonra 28 olacak adama 3 milyon euro para veriyorsun.bunun hiç bi şekilde geri dönüşü olmayacak.maaşı desen ayrı fecaat.hem meblağ yüksek hem de yaşlandıkça artıyor.neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.bizim armut taraftarımızda bu transfere sevinip alkış tutuyor.inş en kısa sürede batarız da türk futbolu garabetinden kurtulup kafa rahat gezeriz

Hayırlı olur inşallah.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

müthis ya yakısmıs

fbde herşey egreti ve yapmacık duruyor brumanın fotolara bak
Bruma resmen Fenerbahçe'de! | Hür Haber

Dursun geldiğine göre yıllar geçtikçe artan maaşları görmeye devam edebiliriz. Özlemişiz!

Bir tik tuzlu gibi gorunuyor ama uc takim kapisirken normal. TL performansi dusunuldugunde ucuncu sezonunda 500k euro falan aliyor olur.

Bana gore artilari topla iliskisinin cok iyi olmasi, topla guzel cikislari olmasi dribbling anlaminda, solak olmasi, Turk ligine uygun sekilde pis yari faullu savunma yapmasi, kafa golu atabilmesi.

Eksilerine gelirsek, sprint hizi fena degil ama patlayiciligi ve kivrakligi icin pozitif konusamayacagim. Sismanlamaya musait bir yapisi da var vucut tipi olarak, gerci Marcao da oyle. Savunmacilik meziyetleri vasat.

Kivrak bir savunma uzmaniyla pairlenirse cok faydali olabilir. Denayer-Abdulkerim tandemi kagit ustunde cok iyi duruyor ama izlemeden bilemeyiz elbette. Nelsson - Abdulkerim de iyi olur ama savunma arkasina havadan atilan serseri toplar tedirgin eder.

Hayirli olmasini dilerim. Bayadir birilerinin elinden topcu almiyorduk o acidan da iyi oldu.

Geri
Üst Alt