Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.180
- 25.769
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir. Loser olabilmek için de bir şeyleri başarmaya yaklaşmak lazım. Avcı kadar düzenli çizelgesi olan TD yok. Begen begenme, basaksehiri bu adam yaptı, kaç sene kök söktürdü hep yukarılara oynadı ardından Okan kazandırdı. bjk’de kötü olabilir kisa serüvende ama tsde yine devam ediyor.10 senenin en büyük loserı![]()
Başakşehir'i akp zihniyeti yarattı asıl bunu bil önce! Devlet desteğiyle kurulan takıma da onu hocasına da saygı duymam.Olabilir. Loser olabilmek için de bir şeyleri başarmaya yaklaşmak lazım. Avcı kadar düzenli çizelgesi olan TD yok. Begen begenme, basaksehiri bu adam yaptı, kaç sene kök söktürdü hep yukarılara oynadı ardından Okan kazandırdı. bjk’de kötü olabilir kisa serüvende ama tsde yine devam ediyor.
Ben sana saygı duy demiyorum ki bana ne ondan. Terim’e saygı duyuyor musun bari?Başakşehir'i akp zihniyeti yarattı asıl bunu bil önce! Devlet desteğiyle kurulan takıma da onu hocasına da saygı duymam.
hamsi tava eşliğinde şampiyonluk kutlaması yapıyor
1 tık az olurkadro planlaması ve transfer tercihlerinde terim'in 1 tık üstünde sanki.
SM-T870 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Naber lan kasketine dağıttığım?1 tık az olur
Omicron da bitiyor bakalım yeni ismin ne olacak ozi dayımNaber lan kasketine dağıttığım?
Keramettin ismimi Oğuzhan A. Sevdalısı olarak revize edecek.Omicron da bitiyor bakalım yeni ismin ne olacak ozi dayım
Buradan bile şampiyonluğu verebilecek tek hocadır kendisi. Tek takım da Fenerbahçe’dir.10 senedir en iyi hoca