Abdullah Avcı: "Avrupa'da şimdiden 4 transferi bitiren başka bir takım yok"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1625224486123.png

Abdullah Avcı: "Trabzonspor bugün transfer yapmasa da rakiplerimiz sahaya çıkınca şampiyonluk için oynayacağımızı bilirler. 6.5 ayda önemli bir mesafe kat ettik. Şampiyon olabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız."

Abdullah Avcı: "Başkana ve yönetime teşekkür ediyorum. Avrupa'da şimdiden 4 transferi bitiren bir takım yok."

Abdullah Avcı: "Hamsik önemli bir karakter. Deneyimli bir oyuncu alıyoruz, yaşlı oyuncu değil."

Abdullah Avcı: "Hamsik çok büyük bir oyuncu. Türk futboluna çok fazla şey katabilecek bir oyuncu ama Hamsik’in performansını konuşmak daha doğru olacaktır."

Abdullah Avcı: "Sörloth için 'buyursun gelsin' dedim. Başkan bu süreci yönetiyor."

Abdullah Avcı: "Uğurcan, Avrupa Şampiyonası'nda performansı en yüksek oyuncularımızdan biriydi ( :ROFLMAO: ). Her türlü duruma hazırız. Bir oyuncunun altyapıdan yetişip kulübüne para kazandırması çok önemli ama kalıp şampiyonluk yaşayıp gitmesi de önemli."

Abdullah Avcı: "Abdülkadir Ömür özel bir oyuncu, çok önemli bir çıkış yapabileceğine inanıyorum."

Abdullah Avcı: "Alman milli takımının en yetenekli oyuncuları 2 tane Türk. Kısıtlama mı var orada?"

Abdullah Avcı: "Yabancı sınırının sorulması artık beni rahatsız ediyor. Bu tip kurallar yerli oyuncuyu geliştirmez, aksine gelişimini tıkar. Rekabeti sağlayacak üretim yapmadığın sürece bu bize zarar verecek."

Abdullah Avcı: "Şenol hoca, play-off oynamadan turnuvaya gitti. Bir maçla mı hocayı yargılayacağız? Türk liginin organizasyonu nasıl? Antrenörden ziyade organizasyon sorununu konuşmamız lazım."

stadyuma taraftarda alınacak apocum, ts de hocalık yapmak başakşehire benzemez adamın gözünü oyarlar.

10 hafta oluşacak muhtemel tablo;
1625224625685.png

Abdullah Avcı: "Şenol hoca, play-off oynamadan turnuvaya gitti. Bir maçla mı hocayı yargılayacağız? Türk liginin organizasyonu nasıl? Antrenörden ziyade organizasyon sorununu konuşmamız lazım."

1 senelik takim kuruldu. Sorloth gelirse sampiyon olabilirler.

notsurprisedkirk.jpg

Geri
Üst Alt