Abdullah Avcı: "Biz kazandıkça Galatasaray'ın kimyası bozulacak" (Yalanlandı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaraylı olmadığı halde forumu işgal eden bazı yavşaklar şampiyonluğa inanmadığı gibi inananların mesajlarına sürekli redface ya da wow vererek insanları germeye,huzursuz etmeye çalışıyor.Sonra da bunu totem yapıyorum adı altında savunmaya çalışıyor.
Vay adiler isim alalım kim bunlar?

Fenerbahçe bu hafta bunları yenerse söz veriyorum 1 hafta boyunca profil avatar resmimi vizyonlu başkan Ali Koç'un resimleri süsleyecektir.

Izmirliyim Göztepe sevdam yuzunden bazi ahbaplarim Aliagalı xd diyerek beni uzmekteler
Göztepe ile Aliağa ne alaka? Burada Altay'lı bir arkadaşım vardı o da Göztepe'yi pek sevmezdi. Karşıyaka ile dosttular yalnız. Bence İzmir'in her yeri çok güzel. İşimiz dolayısıyla uzak kaldık yaşanılası şehrimize.

Göztepe ile Aliağa ne alaka? Burada Altay'lı bir arkadaşım vardı o da Göztepe'yi pek sevmezdi. Karşıyaka ile dosttular yalnız. Bence İzmir'in her yeri çok güzel. İşimiz dolayısıyla uzak kaldık yaşanılası şehrimize.

Fener bi çaksın nasil tutuşacaklar göreceğiz

Yerel secimler , sizi kollayan size destek veren herkese msj olacak

Eger nisan basinda isler kesat olursa gorecem ben size penalti veren ,kirmizi kart vermeyen hakemleri !!!!!

O zamanda boyle konusursun umarim cakal

Yerel secimler , sizi kollayan size destek veren herkese msj olacak

Eger nisan basinda isler kesat olursa gorecem ben size penalti veren ,kirmizi kart vermeyen hakemleri !!!!!

O zamanda boyle konusursun umarim cakal
Nisan başında işler kesat olursa derken İstanbul'u CHP'mi alacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt