Abdullah Avcı: "Çete halinde kulübeye saldırıyorlar"

okudukca dellenip bir seyler yaziyorum ulen avci cete diyorsun dimi evet biz 30 milyonlum ceteyiz sende haklisin 7 otobusu dolduramayan sen bu duyguyu anlayamazsin dua et samari orhan ak yemis ben olsam osmanli samarini senin suratina atardim

D6pHR9KX4AcqMr7

Agla lan itoglu it. Gel provoke et sonra adamliktan bahset. Hocamib ellerine saglik. Iyi tokatlamis sizi

Hop hop apo top apo silkilmiş götün davası olmaz hadi yallah ağzının burnunun yerinde durduğuna dua et ne pislikler yaptığınız bilinmiyormu sanıyorsun

Fatih Terim ve G.Saraylı futbolcular hakkında "Çete halinde saldırıyorlar" diyen beyefendi!? Abdullah Avcı, 2011'de Kayseri Havaalanında Beşiktaşlı taraftarları nasıl dövdüklerini böyle anlatıyor:"Havaalanında penaltılara kalmadı!"

46439

Alismitin tabi kuzu gibi gs bulunca 4 5 atip gondermeye sonrasinda tvlerde sabaha kadar rakibi soyle analiz ettik boyle analiz ettik diye caka satmaya.
Adami boyle bilmem napip gonderirler iste alık
son kisimda kufuru acikca etmedigin icin seni kınıyorum

bu kamili beşiktaşın başına geçirecekler muht

Gitsin de görelim bakalım şampiyonluk yarışı baskısını kaldıramayan bu şopar taraftar baskısı olan kulüpte ne yapabiliyor.

Geri
Üst Alt