Abdullah Avcı: ''Galatasaray tedirgin olmuştur, bugün lig bitse Başakşehir şampiyon''

Bunlar nasıl kafalar ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Imparator iyi koymus belli oluyor

Acisi hala cikmamis

Lig bugün bitseydi kupanın sapını alırdın
Screenshot_20180512-025256_1.webp

Koçum senin karşında fb yada bjk loserları yok.Öle saçma sapan demeçlerle baskı altına alabileceğini sandın bize heralde sokuk.Lafa bak bugün lig bitse şampiyonlarmış.Bu gerizekalıyı bize isteyenlerde çoktu heryerde.Ben bu adamın 3 büyüklerde başarılı olacagını hiç düşünmüyorum.Orada 3 5 taraftarı var kötü sonuçlarda kimse bir şey dediği yok.Biraz taraftar baskısı yesin bu mal dağılmazsa bende hiç bir şey bilmiyorum.

Ulan ne algı operasyonu yaptınız bee...Medyası,tffsi,2 yıllıkları hepinizi üst üste koyacağız.Hiç merak etmeyin.

Koçum senin karşında fb yada bjk loserları yok.Öle saçma sapan demeçlerle baskı altına alabileceğini sandın bize heralde sokuk.Lafa bak bugün lig bitse şampiyonlarmış.Bu gerizekalıyı bize isteyenlerde çoktu heryerde.Ben bu adamın 3 büyüklerde başarılı olacagını hiç düşünmüyorum.Orada 3 5 taraftarı var kötü sonuçlarda kimse bir şey dediği yok.Biraz taraftar baskısı yesin bu mal dağılmazsa bende hiç bir şey bilmiyorum.
Dağıldı zaten milli takımda üstat

Takımın sahibine söylesene, istese bugün direk bitirir ligi. Kimse de ağzını açıp bir şey diyemez.

Geri
Üst Alt