Abdullah Avcı: ''Galatasaray tedirgin olmuştur, bugün lig bitse Başakşehir şampiyon''

Emin ol ki fanatik GS'li AKP'liler yine gidip ayni partiye oy verecektir. Değişen hiçbir şey olmaz. Maddi açıdan her yönden etkileyip yine de oyunu değiştirmeyen adam takıma göre mi oy değiştirecek?
Üstat Recep Tayyip Erdoğan itidalli biri bir kere sandığınız kadar fanatik fenerli de değil böylesi bir adaletsizliği zaten kendisi yapmaz...Ha ama diyelim ki yapar gözünü karartıp fener için o zaman da bu dediğin yine olmaz seçim arefesinde...

Üstat Recep Tayyip Erdoğan itidalli biri bir kere sandığınız kadar fanatik fenerli de değil böylesi bir adaletsizliği zaten kendisi yapmaz...Ha ama diyelim ki yapar gözünü karartıp fener için o zaman da bu dediğin yine olmaz seçim arefesinde...
Ben zaten yapacak demedim. Ama yapsa kimse bir şey diyemez dedim.

Şimdi bile bitse nası bunlar şampiyon yahu, puan durumunda şu an biz 1.ciyiz halen. Yanılıyor muyum?

senin akıl oyunlarına aklın yetmez zırtapoz apo

Bu adamda tedirgin olacak göz var mı kimle yarıştığını hala çözememiş Apo

images

pankartta bile ayni yere bakiyo.

Antalya değil de Akhisar (Alanya da değil pardon=) şampiyon oluyordu sanırım. Ama komik olan Beşiktaş'ın yine 4. olması :LOL:

akhisarın sponsor firmasının ismi önde olduğu için antalya yazdım renktaşım. beşiktaş o 4.lüğe bile şerefli dördüncülük falan der:asd:

Peki o lig Bu aksam bitse ne olacakti Domates beyinli?

Şurda 2 senedir şampiyonluğa oynuyo hıyar baskı altına alma taktikleri yapıyo aklın sıra.

Emre ve arda kankasından öğreniyo herhalde böyle şeyleri

Elimiz ayagimiz titiriyor.

Sevindirmiyecegiz seni kodugumu avcisi.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Bu da öğrendi Aykut ve Şenol'dan algı yaratmayı...

Cimboma sökmez bu algilar yetersiz herif ogrenemedinmi hâlâ

Büyüdün de psikoljik oyunlar mı oynuyon bize sen sıfatsız? ?

Geri
Üst Alt