Abdullah Avcı Resmen Milli Takımın Başında !

Cevap: Abdullah Avcı Resmen Milli Takımın Başında !

a.avci gslimi? yoksa bjklimi?

Galatasaraylı

Insaallah basaril olur...

Allah utandirmasin.

Insallah basaridan basariya tasiyacak bizi

a.avci gslimi? yoksa bjklimi?

Böyle bir haber varmış eskiden belli değil orası :) Ama bana Galatasaraylı gibi geliyor.

abdullahavcii.jpg

Tekrar hayırlı olsun.Abdullah Avcı'nın Milli Takım'dan sonra ki durağı Galatasaray olur inşAllah.

kime laf atmasin Avciya ne basarisi var diye....Adam ümit millileri avrup sampiyonu yapmisti....o takimda Nuri, Arda, Caner va oynuyordu....

ee o zaman raşit çetineri de getirelim. Olayın avcı ile alakası yok. olay düzen ile alakalı. okan,oğuz gibi adamların milli takımda artık işleri felan yok. Ayrıca sen paslı sistemi milli takıma oynatamazsın. Bizim ülkede futbol yeteneği yok. bizim için en iyi sporlar güreş,halter filan. Bizde iyi futbol oynamak için mental altyapı yok. parayı gören adam oldu sanıyor. Benim için süper ligin katar liginden farkı yok.

hayirli olsun diyek ,benim kafam hala oguz da kaldi :D

Yardımcıları kim olacak acaba...

bundan sonraki duragı florya:ka21:

ee o zaman raşit çetineri de getirelim. Olayın avcı ile alakası yok. olay düzen ile alakalı. okan,oğuz gibi adamların milli takımda artık işleri felan yok. Ayrıca sen paslı sistemi milli takıma oynatamazsın. Bizim ülkede futbol yeteneği yok. bizim için en iyi sporlar güreş,halter filan. Bizde iyi futbol oynamak için mental altyapı yok. parayı gören adam oldu sanıyor. Benim için süper ligin katar liginden farkı yok.

Türklerdeki yetenegi almanyadan cikan yiginla üst düzey yetenekli oyuncu gösteriyor. ama maalesef dedigin gibi Türkiyede egitim asiri derecede kalitesiz. özellikle futbolda gercek anlamda bilgiye ve kaliteye hic önem verilmiyor. TD'lerin cogu cahil cühela. böyle bir sistemde iyi oyuncularin yetismesi anca mucize olur. o yüzden önümüzdeki dönem avrupadan gelen kaynagi kullanmaliyiz. hala anadolu topcularindan medet umarlarsa bunlara güleirm artik ben.

Hayırlısı olsun

bence Milli takımda başarılı olur...

Geri
Üst Alt