Abdullah Avcı: "Savunma seni şampiyon yapar"

Galibiyet sonucu bombos sinsi aciklamalar yapan Aykut Kocamanimsi hoca

Acikcasi devre arasinda dogru hamlelerle puan farki sacma sapan degilse (10 puan falan) ikinci devre rahatlikla ekarte ederiz

Capslik kareler

? Abdullah Avcı bir erkek dergisi için moda çekiminde kameralar karşısına geçti. FutbolArena on Twitter

DrEshzJXcAApaiS

DrEshzPWwAAi-Gb

DrEshzQXgAE7qYg

DrEsh1DXcAAoRNX

fut champions için doğru 1 önerme

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atanin ve tutanin iyi olacak demek daha dogru olur

Son 10 sezonun istatistikleri paylasilmis zaten hersey az cok ortada

Adam lider cikar konusurda, sallarda, iyi veya kötü adamlar ilerliyor lider olarak.

Savunma seni şampiyon yapar değilde yapabilir demeliydi. Daha belli olmaz, şu açıklamadan sonra daha çok gol yemeye başlarlar. Zaten 1 gol yeseler çoğu maçları 1-1 bitecek ki yiyeceklerde. Bu ligde her zaman atan şampiyon olmuştır, lakin şansına dua etsin ne galatasaray ne bjk nin gol atanı yok. Bizim atanımız olsaydı şu an önlerindeydik. Boş boş konuşmasın.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ben takımı schalke gibi koşturacak bir hoca istiyorum. Adamlar at gibi. 90 dakika tükenmiyorlar lan. Defansmış, ofansmış boş hikaye.

O kurduğun şampiyonluk hayalleri sezon sonu yine kabusa dönüşecek Apo.Sen hiç merak etme.Sizin çapınız şampiyonluk mücadelesini kaldırmaz.Bunu geçen sene de söyledim.Bu sene de olacak olan budur.Kodumun Avrupa özürlüsü...

Sampiyonluktaki en ciddi rakibi GS tek macta 4 yerken , 11 macta toplam 4 yiyen takimin antrenoru ne dese haklidir

Tablo degisirse ti ye aliriz bu laflari ama su an icin hakli , ustelik trabzon , besiktas ve fb maclarini 7 puan ve 0 gol yiyerek atlatmis bir takim , fb macindaki golleri sayilsa 3 mac 9 puan olacaklardi

Maç sonu açıklamalarını detaylı teknik analizlerle süslemesi kendisini antipatik yapıyor. 3-4 yıldır ligde en istikrarlı futbol oynayan takımın TD ü olarak rüştünü yeterince ispatlamışsın zaten, bunlara gerek yok.

BŞ bu sezon önceki iki sezonda sergilediği kadar parlak futbol oynayamıyor. Ligin en yaşlı takımlarından biri olduklarını zaman zaman söyler; yaşlanan Emre ve Mossoro' nun yerine aynı kalitede oyuncu bulamamanın sıkıntısını yaşıyor diye düşünüyorum. Arda belasını takıma bulaştırmak yerine, orta sahaya sağlam birer merkez ve ofansif oyuncu almış olsa, ''Büyük'' lerin üçünün birden döküldüğü sezonda ligi süpürürdü ki ara transferde bunu yine yapabilir, yapmalı...

Eğer beinsports'a verdiği röportajsa savunma seni şampiyon yapar değil de şampiyonluk yarışında olmak istiyorsak iyi savunma yapmamız lazım gibi bir şey söylemişti diye hatırlıyorum..

Daha şampiyon olmadınız bir
Biz ve Beşiktaş yıllardır savunmayla mı şampiyon oluyoruz iki
Avrupa'da neredeydi bu anlayışın diye sorarlar adama üç

2 hafta sonra İzmirde ekibini becerincede böyle konuşabilcen mi bakalım apo?

Dayı kaç tane şampiyonluğun var? 0

Fatih terim hücum oynatarak kaç şampiyonluk aldı? 7
Şenol Güneş hücum oynatarak kaç tane aldı? 2+1

Şampiyon olduktan sonra yapılacak açıklamayı önce yaparsan komik duruma düşersin. Şampiyonluğun garantisi var sanki.
Lig için hücum mantıklı gibi gözükse de son yıllarda Anadolu takımlarının güç kazanmasıyla birlikte saçma maçlarda saçma puanlar kaybedilebiliyor.
Bahsettiği oyun tarzı Avrupa maclari için geçerliydi bir zamanlar şimdi ise hem lig hem Avrupa için geçerli.

Senelerdir etliye sütlüye karışmayip sadece işlerine bakıyorlar. İyi de gidiyorlar. Taraftarsiz olabilecek en iyi tablo.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hic sevmiyorum bu herifi ama terimden sonra yerli hoca olarak görmek istedigim tek kisi

sistemi var takımları fizik olarak iyi bu ikisi bile gözüme cennet gibi geliyor

Hiç sevmiyorum ama adama helal olsun, Şu kadar ruhsuz ve bitik bir takımı yıllardır kademe kademe geliştirip ligin en istikrarlı takımı yaptı cidden saygıyı hak ediyor.

umarım bunlar olur bizim rezil ruhsuz karaktersiz yeteneksizler olamayacak

Geri
Üst Alt