Abdullah Avcı: "Savunma seni şampiyon yapar"

Ligin 2.yarısında baskıyı hissedince hep kaybettin yine kaybedeceksin.

Yav kes tıraşı. Herkesin rezil durumda olduğu bu sene şampiyon oldun oldun yoksa sittin sene şampiyonluk falan göremezsin, başşak iyi değil diğer takımlar çok kötü. Galatasaray azıcık umut verse başşak'ı rakip olarak bile görmezdim.

Capslik kareler

? Abdullah Avcı bir erkek dergisi için moda çekiminde kameralar karşısına geçti. FutbolArena on Twitter

DrEshzJXcAApaiS

DrEshzPWwAAi-Gb

DrEshzQXgAE7qYg

DrEsh1DXcAAoRNX
s-l300.jpg
gibi...

:asd:

Ancak konuşuyor,madem iyisin avrupa maçında neredeydin?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamın Avrupa'da başarılı olmak gibi bir gayesi yok ki, sadece Şampiyon olmaya çalışıyor. Bu sene de epey avantajlılar lakin ikinci yarı baskıya dayanabilirler mi bilmiyorum.

Yıllardır vasat hoca olduğunu kendisinin çok sevdiği verilerle açıklamaya çalışıyorum ama hala iyi hoca diyenler oluyor.

Bu adam korkağın teki. 2008'de Galatasaray'a gelmeyi reddetti adam. Baskı altında çalışamaz. Milli takımda gördük bunu yeterince.

Başakşehir öyle sıradan Anadolu takımı da değil. Sol bekleri Clichy'e 3M maaş veren, oynamayan Arda'ya 4.5M maaş veren bir takım.

İstanbul takımı olduğundan oyuncular rahatlıkla gelebiliyor. Ligin her takımı borç içindeyken onlar lüks içinde yaşıyor.

Çoktan şampiyon olması lazımdı bu takımın zaten. Kazandıkları maçlarda hep 1-0. Buna verilen şans başkasına çoktan şampiyon olurdu.

Leş kargası gibi camia.

Rakiplerinin güçsüzlüğü ve sadece eksik yönlerine yönelerek taktik kurmaya çalışan bir futbol anlayışı.

Avrupa'da oynanan maçlarda tek kulvarda gitmek için Ziraat Kupası mantığı ile çıkan bir takım.

CL'ye gidip 0 çekince tecrübe diyecek bir teknik direktör.

Bu malı sampiyon yapicaz ya yaziklar olsun.

Leş kargası gibi camia.

Rakiplerinin güçsüzlüğü ve sadece eksik yönlerine yönelerek taktik kurmaya çalışan bir futbol anlayışı.

Avrupa'da oynanan maçlarda tek kulvarda gitmek için Ziraat Kupası mantığı ile çıkan bir takım.

CL'ye gidip 0 çekince tecrübe diyecek bir teknik direktör.

bizim ülkede 3 büyükler dışında maç izlenmediğinden bu adamın leşliği göze batmıyor. Oynadığı her maç Nuri Bilge Ceylan filmi yavaşlığında.

Oyun sistemi tamamen rakibi uyutup, hatasını beklemekle geçiyor. Aynısını hatta bence daha iyisini Aykut yapıyordu bunun.

5 senedir Avrupa'ya gidip her elenişinde "bizim için tecrübe" demesini de iyi yakalamışsın. Gerçekten öyle.

Peki bahsettiginiz avrupa takimlari bu basaksehiri hacamat edebiliyor da biz 3 buyukler olarak edemiyorsak , kabahat bu oyunu surduren basaksehirde midir , yoksa sonuc alamayan digerlerinde mi ?

madem adamlar yavas , madem adamlar bu taktikle avrupada bir halt yapamiyorlar , o zaman sen de yen gonder ligin dibine

11 macta 4 gol yemisler ise ,diger takimlar bakacak kendine biraz

Adam öyle veya böyle başarılı oluyor mu gerisi fasa fiso

Başarı? Ne gibi başarısı var ki şimdilik ?

Ne kupası var nede ciddi derecesi mevcut Avrupa maçlarında.

Dandik ligimizde ilk 5 içinde olmanın başarı olarak değerlendiriyorsak ok...
Adam her sene elindeki kadroyu bir şekilde ilk 5'e sokuyor

3 senedir de ciddi şampiyonluğa oynatıyor

Büyüklere karşı ciddi bir üstünlük kurmuş durumda

Bunları başarı olarak sayıyorum ben

En buyuk basarisi aldigi verdigine gore bakilir . Adamin 4 senedir seruvende harcadigina bakacaksin , bir de 3 buyuklere hatta trabzona filan bakacaksin

Adam her sene elindeki kadroyu bir şekilde ilk 5'e sokuyor

3 senedir de ciddi şampiyonluğa oynatıyor

Büyüklere karşı ciddi bir üstünlük kurmuş durumda

Bunları başarı olarak sayıyorum ben
Istikrar konusunda iyi evet ama adama verilen şans ve sabır Türkiyede hiç bir teknik direktöre verilmiyor.

İbb seviyesine göre çok iyi kadro verildi adamın eline ki o kadro bu olmazsa da ilk 5 için yarışır.

Başarılı bulmuyorum açıkçası ama teknik direktör diye bileceğimiz bir kişi sonuçta.

Buda ülkemizde başlı başına bir başarı sayılır galiba :) System hocası nekadar da oynattığı oyunu begenmesemde ama bu kişisel düşüncem tabiki

Geri
Üst Alt