Abdullah Avcı: "Savunma seni şampiyon yapar"

kadroyu kuran kendisi. kadro kurmada kim daha fazla para harcadı acaba ?

Kadroyu kuran kendiside önce verdiği paralara bak istersen oyunculara.Sanki 3.ligden oyuncu getirip bu yıldız yaptı.Kaç tane dünyaca ünlü oyuncu transfer ettiler. Arda, clichy, Adebayora verdikleri yıllık ücretlere bak önce.Benim cevabım sanki berbat bir kadroyu tek başına bu şampiyonluğa taşıyormuş havası yaratılmasına.

Kadroyu kuran kendiside önce verdiği paralara bak istersen oyunculara.Sanki 3.ligden oyuncu getirip bu yıldız yaptı.Kaç tane dünyaca ünlü oyuncu transfer ettiler. Arda, clichy, Adebayora verdikleri yıllık ücretlere bak önce.Benim cevabım sanki berbat bir kadroyu tek başına bu şampiyonluğa taşıyormuş havası yaratılmasına.
Bir 4. sayamazsın ki bizim takımda 10 tane adam var bu paraları alan. Bu durumda ne sonuç çıkarmalıyız sence?...

Gazeteci olayina gelince

O olay yuz karasi idi ama o gazetecinin darp edilmeyi hak edip etmedigi de bir turlu aydinlatilamadi

Cunku 2 gun sonra hemen sikayetci olmaktan vazgecti filan, mucadelesine devam etmedi

Keza bilal mese de arda turan olayinin sonunu getirmedi hukuki manada

Bu arada adebayor 2 milyon euro aliyor , bizim erenden az .

Basaksehirli 5-6 oyuncunun gazeteciyi darp ettiği ve ödüllendirildiği sezondan mi bahsediyorsunuz mustafa bey. Başakşehir sandığımız gibi masum değil aslında bazı şeylerin kaymağını kepçeyle yediler sonuçta

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet, aynen o sezondan bahsediyorum. BJK sence de kollanıp, ite kaka şampiyon yapılmadı mı o sezon?. Hele Q7 çok mu masumdu yani, alıntıladığın mesajıma bu manada itirazın mı var?. Tek bir maçta olan, bence de gerekenden az cezalarla geçiştirilmiş olaylar, koskoca sezonda, hele de son haftalarda yapılan onca haksızlığı yok saymayı gerektirir mi yani?!...

BŞ, 2016-2017 de açık haksızlıkla, 2017-2018 de ise sonlara doğru yaptığı maçlarda yaşadığı şanssızlıklarla (Çok şükür) şampiyonluğu kaybetti. O iki sezonun en istikrarlı futbol oynayan takımı idi. Bu sezon kötüler aslında ama rakipleri dökülünce öne çıktılar. Ancak yine de en kolay toparlayabilecek takım onlar; eksikleri az, FFP dertleri yok...

Fm oynayasim var ama pc kaldırmaz. Şu başak ı küme düşürmek için ne uğraşırdim be.

Bu vatandaşı bir kere de baskı olan bir kulüpte görsek.
Baskının alasını MT da gördü, baş edemediği için suçlamak yersiz olur, orası en zor yer. MT için erken olduğunu, Galatasarayımıza gelmesinin hem kulübümüz, hem kendisi için en doğrusu olacağını o zaman da söylemiştim...

Hoca, guzel hos konusuyorsun da o zaman neden Ingiliz Ligi’nin alt siralarinda olan Burnley’e 1 gol bile atamadin?

Terim artık futboldan cekiliyorum dedigi zaman bu adamı görecez sanırım. Kendisi de bunu bekliyor diye tahmin ediyorum
Sol taraftaki fotoğraf, tam da böyle olması temennisiyle seçilmiştir; halef-selef yani!:cool:...

Görünen o ki daha uzunca bir süre Avrupa devlerinin çeyreği kadar bile yıllık bütçeler oluşturamayacak bizim kulüpler; hatta makas giderek daha da açılıyor. Öyle olunca da herkesi tatmin edecek kariyer ve motivasyonda bir yabancı hoca getirilebilse dahi anlamını yitiriyor. Terim' den sonra gelmesi muhtemel daha iyi bir yerli TD de şimdilik görünmüyor...

Elbette gönül ister; Terim Hocamız, bir Ferguson veya Heynckes gibi takımın başında 70 li yaşları yaşasın, öncekilerden daha büyük başarılar kazandırsın. Bu en iyi ihtimal gerçekleşirse zaten kafa yormaya gerek yok...

Son düzenleme:
Şenol gittiği an Beşiktaş'a gider.

Şenol Hoca' nın ayrılması durumunda bence de çok muhtemeldir. BJK, biz ve hele FB ye göre daha mütevazı ve sabırlı bir camia idi eskiden, yine öyle olsalar tam Abdullah Hoca için biçilmiş kaftandı. Ancak hele geçen sezonki UCL grup 1. liği ile bir tarafları fena halde tavana vurdu ki hiçbir hocayla, hiçbir takımımız bunu bir daha uzun süre yapamayacak muhtemelen...Yakın gelecekte FB ve bizden bile daha zor olabilir BJK ı çalıştırmak; ekonomileri batık, kadro ''Geç veteran'' kıvamında; ben olsam BŞ de devam eder, BJK a gitmezdim...

Son düzenleme:
⚽️ Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'in lider takımlarının yediği gol sayısı:

? Liverpool (7)
? Medipol Başakşehir (8)
? Juventus (10)
? PSG (10)
? Borussia Dortmund (18)
? Barcelona (19) FutbolArena on Twitter

Geri
Üst Alt