Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.116
- 28.857
- 2.848
Üfleyerek bay terimin kebabını soğutmuş adeta!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi takimiyla ilgili bir olay zatenSana ne !?
Kendi işine baksana kendi takımın ile uğrassana sen kimyager Apo.
sent via GSC
İster taraftar deyin ister seyirci maç devam ederken özelliklede maçın dönme ihtimali olan skor ve dakika varken yuhlamasının hiç bir mantığı yok bence.Takıma zarar vermekten başka bir işe yaramaz.Bizi yuhluyorlar hadi canlanalım güzel oynayalım olmuyor tam tersi demoreize olup daha kötü oynamalarına sebep veriyor bu eylem.
Sen bir futbolcusun bir iki maçta taraftar bir arkadaşını yuhluyor.Bunun üzerine de T.Direktörün oyuncuyu ilk 11 den kesiyor adeta ipini çekiyor ne düşünürsün.Bu takımı Hoca yönetmiyorsa ben bu hocayı takmam der bir çok oyuncu.Amiyane tabirle bir kere kelle verirsen kontrolu ve otoriteyi kaybedersin.Liderlik bunu gerektiriyor.Tabi Fatih hoca işi buralara getirmemeliydi burda da seninle hem fikirim.Bu tutumunda da ben oynatayım değerinde satılsın hem bundan kurtulayım hemde gelen paraya düzgün bir oyuncu alayım düşüncesi yattığını düşünüyorum.Belhanda efendininde gitmek istemediği için bu kadar da kötü ve umursamaz olduğunu düşünmeye başladım artık.Adam maddi manevi mutlu,karşılığını verememe kaygısı da yok malesef.İyi oyuncu+İyi karakter olmazsa malesef mutlaka sıkıntı çıkıyor.Bizim takımlar cacık sövsen de övsen de değişmez ama tepki koymazsan hoca da aynı devam ediyor bir umut handayı keser diye yapılıyor ama yok umrunda değil üstüne arkasına alıp koruyor kekoyu.