Abdullah Avcı'dan Fatih Terim'e Mesaj

Üfleyerek bay terimin kebabını soğutmuş adeta!!!

Üff ne mesaj be, Mesajın babasını Pazar akşamı alır

Geçen sene kimyaları bozulacak dedi 8 puan fark varken şampiyon olduk.Bu mesajdan dolayı Beşiktaş maçını kazanırız diye düşünüyorum..

Yıllarca 5-10 kişilik tribünlere oynadığı için Avcı'nın bunu demesi normal tabii. Ufo gören masum köylü gibi adam ne yapsın.

Kime dedi, niye dedi, deme hakkı var mı falan bir kenarda dursun dedikleri %100 doğru. Taraftara bunlar seyirci falan diye laf söylemek düpediz hadsizliktir. Bu adamların amacı futbol takımını idare edip başarı sağlamak, bana kalkıp cumhurbaşkanı, başbakanmış gibi triplere girmelerine gerek yok. Futbol taraftarı var diye sen varsın bu kadar basit.

Onlar taraftar degil. Seyirci.

Bize taraftar lzm. Gotunuz yirtilana kdr destek verin, elestirmeyin, itiraz etmeyin, kotulemeyin, isliklamayin. Gelin destekleyin, cebinizde ne varsa bize verin ve gidin.

Ananiza baciniza kufur eden futbolcuyu da yuhalamayin bi zahmet. Birakin sovsun.

Taraftarın kendini istifaya davet etmesi sorusuna bu cevabi verdi olayın fatih hoca ile belhanda ile gram alakası yok zaten eli güçsüz her an kovulabilecek biri taraftarı karşısına almamak için böyle konuştu Türk başını yine saçmalamanin sınırlarını zorlamış..

Son düzenleme:
Caner ve Llajic sanirim isliklaniyordu bununla ilgilli ama cevapi direk FTye girmis olabilir ki bence iyi girmis

İster taraftar deyin ister seyirci maç devam ederken özelliklede maçın dönme ihtimali olan skor ve dakika varken yuhlamasının hiç bir mantığı yok bence.Takıma zarar vermekten başka bir işe yaramaz.Bizi yuhluyorlar hadi canlanalım güzel oynayalım olmuyor tam tersi demoreize olup daha kötü oynamalarına sebep veriyor bu eylem.

İster taraftar deyin ister seyirci maç devam ederken özelliklede maçın dönme ihtimali olan skor ve dakika varken yuhlamasının hiç bir mantığı yok bence.Takıma zarar vermekten başka bir işe yaramaz.Bizi yuhluyorlar hadi canlanalım güzel oynayalım olmuyor tam tersi demoreize olup daha kötü oynamalarına sebep veriyor bu eylem.

Bizim takımlar cacık sövsen de övsen de değişmez ama tepki koymazsan hoca da aynı devam ediyor bir umut handayı keser diye yapılıyor ama yok umrunda değil üstüne arkasına alıp koruyor kekoyu.

Bizim takımlar cacık sövsen de övsen de değişmez ama tepki koymazsan hoca da aynı devam ediyor bir umut handayı keser diye yapılıyor ama yok umrunda değil üstüne arkasına alıp koruyor kekoyu.
Sen bir futbolcusun bir iki maçta taraftar bir arkadaşını yuhluyor.Bunun üzerine de T.Direktörün oyuncuyu ilk 11 den kesiyor adeta ipini çekiyor ne düşünürsün.Bu takımı Hoca yönetmiyorsa ben bu hocayı takmam der bir çok oyuncu.Amiyane tabirle bir kere kelle verirsen kontrolu ve otoriteyi kaybedersin.Liderlik bunu gerektiriyor.Tabi Fatih hoca işi buralara getirmemeliydi burda da seninle hem fikirim.Bu tutumunda da ben oynatayım değerinde satılsın hem bundan kurtulayım hemde gelen paraya düzgün bir oyuncu alayım düşüncesi yattığını düşünüyorum.Belhanda efendininde gitmek istemediği için bu kadar da kötü ve umursamaz olduğunu düşünmeye başladım artık.Adam maddi manevi mutlu,karşılığını verememe kaygısı da yok malesef.İyi oyuncu+İyi karakter olmazsa malesef mutlaka sıkıntı çıkıyor.

Adam canının derdinde be yav maçı kaybetmiş o anda Terime laf sokacak hali mi var. Can derdinde taraftara yalakalık yapmış işte.

adam kendi g*tünü kurtarma derdinde böyle ince mesajlar verecek durumda değil

dediği de doğru değil ayrıca taraftar her zaman haklı falan değildir

Bozuk saat bile günde iki kere doğru gösterir. Terim taraftarımızı evladı için ezdi. Başka bir TD olsa bu kadar rahat olmazdı şimdi. Bu olaydan benim anladığım kulüp ve taraftarımız FT'nin zerre umurunda değil. Takıma Zarar vermelerine rağmen kendine yakın bulduğu adamlardan vazgeçmeyecek. Böyle düşününce Apo'ya kızamıyorum. Sen taraftarını hiçe sayıp hainmiş gibi yaftalarsan Apo da sana ders verir böyle.

Terim işin içinde belhanda varsa ağır saçmalıyor,iyice kendini kulüpten büyük görmeye başladı orası da ayrı.

Geri
Üst Alt