GSC Haber Abdullah Kavukcu: "Bizim ve hocamızın istediği orta sahayı 28 Ocak’tan önce vermiyorlar"

onyedika diye anladım ben
çalışmalara önümüzdeki hafta başlayacağız ne demek yav, komedi.

Yerine oyuncu transfer edecekler diye birsey yokki
Bilinen tek şey oyuncu ucl oynuyor ,yani takimi tur atlarsa adamlar derse bize lazim satmiyoruz
Bunu dusunmediysek eyvah demek lazim
ne alaka ya club bruge gibi takımlar değeri geldi mi satar oyuncuyu şl ilk turu bitsin salacağız demiş işte club bruge neyi zorluyorsun anlamadım

geçen seneki Sane operasyonu tarzı operasyon bekliyoruz o zaman

Marc Guehi h.o demek isteriz

Zamanında parasız pulsuz yine iyi transfer yapmışız. Bunlar parayla bile transferi beceremiyor. Kulübün gelecek planlamasının bu yönetim ve teknik ekibin elinde olması en hafif tabirle endişe verici.

Umarım ondan sonrada vermezler ve alamayız. Senin ile planlama uzmanı sayın hocamız Okan Buruk o oyuncuyu istiyorsa eğer kesin kazıklanacağız demektir.

belli ki siz yine min 25 vereceksiniz oyuncu başı biz de KİRALIK oyuncu istiyoruz akilsaraylılar olarak

Lemina'nin daha sertini istiyormus. Iyi hem Lemina'ya sen cok yumusaksin deyip ithamda bulunuyorsun hem de piyasada olmayan birini istiyorsun. Lemina'nin bir ust seviyesi Melo'dur, Gattiso'dur, Baresi'dir, Roy Keane'dir. Caicedo ya da Casemiro gibi isimler piyasada mevcut tabi ama onlar da 80 milyondan baslar ya da emekli olmaya ramak kalmistir.

17k'nın lemina ile mevkisi dışında alakası yok yav

17K alınırsa günün sonunda stoper diye oynatırız Lemina’nın yaptıklarını yapamıyor ve çabuk değil diye.

Orada da sürekli pozisyon hatası yapar sonra ağır kalıp.

2 yıl öncesinin transferi için 28 Ocak beklemeyin.

Gidin adam gibi araştırın uyumayın gerekirse göreviniz bu.

3 şampiyonluk ile gevşeyecekseniz bırakın çalışmak isteyen göreve gelsin yerinize. Ki 2 sinde yoktunuz çoğunuz zaten.

Timur kurdu takımı. Daha bir şey ispat da etmediniz.

böyle iş bilmez yönetim ve teknik ekip dünyada yoktur. adamlar eksik olan bölge için bir tane oyuncu arıyorlar hoca diyor ki illaha ali olsun ondan daha uygun ve daha iyi veli'yi ahmet'i mehmet'i istemiyorlar illaha ali olacak onu da son güne kadar bekletip transferin son günü 10 milyon olan adamı 30 milyona alıyorlar. tam komedi :mad: :mad: :mad:

yav kim dedi yazın 150 milyon harcayın diye
şimdi böyle ağlarsınız

17K, Lemina'nın genci ve serti midir? Sanırım o değil.

Geri
Üst Alt