Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.303
- 3.993
Okan hoca 3 transfer dedi ,defans kanat ve ortasaha ,muhtemelen ortasahayi en sona birakacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vermezler diyor o zamana bırakınca adam satmıyorum derse ne olacak. Sen şimdiden anlaş 28 inde indir.şaka mısın tur atlayınca transferlerini oynatabiliyorsun, yerine transfer ettikleri oyuncuyu oynatsınlar
Ne vereceği belirsiz balon potansiyeli olan bir topçu için 28 ocakı bekliyor isek ben Gsyi bırakırım hocam.17k doğru profil mi bilmiyorum ama yine bi Nijeryalı bulmuşuz. Bu gidişle Afrika kupasının takımları bizim sayemizde oluşacak
tamam da okan hoca o topçuyu istiyorVermezler diyor o zamana bırakınca adam satmıyorum derse ne olacak. Sen şimdiden anlaş 28 inde indir.
En önemli yer en sona kalıyor komikOkan hoca 3 transfer dedi ,defans kanat ve ortasaha ,muhtemelen ortasahayi en sona birakacaklar
''Osimhen, İlkay ve Sane' ye çok yakın top class oyuncular var GS ye gelmeye hazır'' diye bir laf dolaşıyor. Osimhen' in MT arkadaşı Onyedika, İlkay ve Sane' ye yakın olarak da Goretzka geliyor akla...
Bu durumda;
1. Onyedika: 28 Ocak vurgusu tam oturuyor. Önceden protokol yapılır, iş biter. Brugge ederini bulan oyuncuyu tutmak için pek de direnen bir kulüp değil.
2. Goretzka alternatif olarak düşünülüyor olmalı. Bayern iki maç için pek de muhtaç değil kendisine. Sezon sonu free transfer olarak da düşünülüyor olabilir ki o durumda ara transferde mutlaka U22 bir DM/CM alınmalı. Lig için Lemina' nın yerini tutabilecek bir oyuncu yok takımda ve kadro kalitesine mütenasip ''Ligin çok üzerinde'' bir oyun göremedik; osuruktan rakipler bile bizim merkezi delik deşik edebiliyor zira...
Okan Buruk'un istediği isimler alınmamalı. Transferdeki en büyük kriterimiz bu olmalı.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır bir transfer bitmeden diğerine geçilemezKardesim vermiyorsa dünyada futbolcumu kalmadi? Okan Burukun istedi oyuncularida gördük