- 21 Ocak 2010
- 72.538
- 51.023
- 5.003
kıvır GSSabahları ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kıvır GSSabahları ben
İsmi yazılan elemanlar içindeki en iyisi. Boy pos teknik hırs var hepsi var elemanda. Atalanta ilk 8 için oynuyor ve muhtemelen kalacaktır. Adamlar as oyuncusunu son 16 turuna kalmışken verir mi? Ha bunların listesinde sondadir. Gerçekten bizi kendilerine sovdurmek istiyorlar. Kavukun kastettiği onyedika.Şu atalantada ki herif hepsinden iyi bu arada. Muhtemelen okanın son tercihidir
Gardi'yi dehlediler yahocanın istediği orta saha kimse almayın
gardi bulsun bir tane bize orta saha. hocaya güvenip transfer yapılmaz
Galatasaray’ı bırakmaya yer arıyor gibisinNe vereceği belirsiz balon potansiyeli olan bir topçu için 28 ocakı bekliyor isek ben Gsyi bırakırım hocam.
Cimbom beni bırakmıyorGalatasaray’ı bırakmaya yer arıyor gibisin
Stoper desen lemina singo kaan arda metehan var der
Adam hapisteki çöp metehanın yolunu gözlüyor! Kanat almaz forvet almaz icardi yunus barış üzülür der
2 tane orta sahaya u23 aldırmaz.Takımda çok eksik var en az 3 adam alınması lazım.Bana kalsa bu takıma ilk önce sağlam bir 10 no lazım.Sonumuz hayır olsun.Saygılar.Bize hem 6 hem yaratici 10 lazım. Yoklukta yunusu 10a cekiyoz ama alirmiyiz almayız. Hocamız rotasyon sevmiyor. Her topcunun posası cikmali onun icinGardi gibi adamı nasıl devre dışı bırakırlar aklım almıyor.Gardi olmasa 3 yıllık şampiyonluğu rüyamızda görürdük çok büyük hata.Bunlar transfer falan yapamaz.Bunlar 6 ay kaleci bulamayıp uğurcana 35 milyon basmış adamlar.Anca cuesta frankowski gibi çöp transfer yapar bunlar.Ayrıca okan hocada transfere alerjisi var adam istemiyor.Sağbek falan gelmez singo sallai kaan var derStoper desen lemina singo kaan arda metehan var der
Adam hapisteki çöp metehanın yolunu gözlüyor! Kanat almaz forvet almaz icardi yunus barış üzülür der
2 tane orta sahaya u23 aldırmaz.Takımda çok eksik var en az 3 adam alınması lazım.Bana kalsa bu takıma ilk önce sağlam bir 10 no lazım.Sonumuz hayır olsun.Saygılar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi