GSC Haber Abdullah Kavukcu: "Hocamızın isteği ve yabancı sayısına göre transferler yapacağız"

Abdullah Kavukcu: "1 transfer olur, 2 olur, 3 olur, bunlar mevzu değil. Hocamız ne isterse onu yapıyoruz. Bir de yabancı sayınız var. O yabancı sayısına göre transfer yapıyorsunuz. Bizim yabancı boşluğumuzda sadece 1 boşluğumuz var. Onun için 1 transfer dedim. Ama yarın ne getirir. İnşallah güzel sonuçlanır."
Hey gidi hey bosverin onuda almayın. Nasip deyip gecin

Ne bir pozisyonu bu ne ya pozisyondan pozisyona sokarlar bizi bunun haberi yok galiba

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı boşluğu dedigi,jelert ve Yusufu göndermek zor degil ,keza zanioloda

Acaba hangi pozisyon:unsure:

Şöyle iyi bi yönetici gibi yönetici gelmedi , ah Erdenim ah.

Okudugunuzu mu anlamiyorsunuz yoksa GFBli taklidi mi yapiyosunuz?

1 yabanci sayimiz bos su an o yuzden 1 transfer diyor. Ama olur da acilirsa daha fazlasini yapacagiz da demis iste acik acik.

Düzeltmiş sonrasında.. Daha orta saha, kaleci, defansa ve Barış 'ın durumuna göre kanat lazım olabilir.

Jelert ve Yusuf gitmeli ve yerlerine iki genç alınmalı.
Jelert Yusuf'u +kontenjan der gecer bunlar. Biz bu paraları bunların döneminde gormemeliydij

İnşallaha dönmüş bir kaleci transferi

Yorum yapmakta zorlanıyorum

20250828_202510.webp

Abdullah Kavukcu: "1 transfer olur, 2 olur, 3 olur, bunlar mevzu değil. Hocamız ne isterse onu yapıyoruz. Bir de yabancı sayınız var. O yabancı sayısına göre transfer yapıyorsunuz. Bizim yabancı boşluğumuzda sadece 1 boşluğumuz var. Onun için 1 transfer dedim. Ama yarın ne getirir. İnşallah güzel sonuçlanır."

R yapmış
Röportaj bitmeden Twitter'a girdi herhalde

Hakan veya Ilkay şart.
Sallai gitse Zeki olabilir.
Sadece UCL için değil lig için de derinlik şart

O zaman bir yabancı+ hakan ve ilkay şart

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hemen Zaniolo Yusuf ve Jelerti yollayın ortasaha stoper kaleci işini çözün

Kaleyi gectim Orta sahaya ve defansa sert adam gibi oyuncu almazlarsa Tokat manyağı oluruz. Gönderin jelerti Yusuf'u zanioloyu bunları göndermek zor olmamali

Geri
Üst Alt