GSC Haber Abdullah Kavukcu: "Mourinho ile ilgili gerekli her şeyi yapacağız"

Bakın bu cümleler için diğer başlıkta da yazdım, bizim kulturumuzde bu benzetmeler sakavari, komik falan sanılıyor ama düpedüz ırkçılıktır.

1- Türk hakemlere direkt siz yonetseniz felaketti demesi(kadir sağlama demiyorum sadece, tüm Türk hakemlerine diyorum dedi)

2- stadyumu jungle a benzetmesi, İngilizcede jungle kaotik yer anlamına da gelir, hayvanlarla dolu bir yer anlamına da gelir. Vurguya göre 2-3 kez üstüne basa basa bu hayvanlarla dolu yerde hakem iyi yönetti manasında söyledi. Kaotik manasında demedi.

3- jumping like a monkey cümlesi nereden bakarsanız bakın hangi dilde olursa olsun ister siyahi ister beyaz ister sarı ırka soyleyin, ırkçılıktır Türkiye dışında her yerde. Ayrıca hakaretin dik alasidir. Normal ülkede barındırmazlar böyle itleri.

Bu Moronyo'nun kendini çok üstün gördüğü ve Türk düşmanı olduğu açık ama bu duruma ırkçılık demek doğru mu bilemedim. Densizlik, şerefsizlik, hakarettir

Ingilterede şu ifadeyi kullansa niyet okumazlar kan alırlardı joseden .Burda bizim satılık basın o manada dememiştir diyor

Memleket futbolunda bir ırkcılık yoktu onu da getirecekler bataklığımıza. Taraftarı muz gösterir hocası böyle her yere çekilecek bir mevzuda maymun örneği verir.
Nasıl ırkçılık yoktu ya yıllardır Colman Emre Belözoğlu eboue drogba olayı say say bitmez

Ulan Nelson mendalayı bile yuhaladılar bunlar

Maymun diye kastettiği bariz Okan buruk ziplayıp durdu ya köşede ona itham ediyor

Ateş olsa cirmi kadar yer yakacak adamın gaz alma açıklamaları faide etmez.
Hak hukuk adalet işlerine gülüp geçin.
Kim güçlüyse işin içinden zarar almadan o sıyrılır, GS yönetimi Acun ve KOÇ'a karşı güçlü değil.

Adam ilk geldiğinden beri ceza alması geteken açıklamalar yaptı ama fenerasyon ceza vermedi. Adam bunu gördü ben ne dersem ne yaparsam serbest ozaman osur osur ipe diz dedi sonuç bu. Bence yine ceza gelemeyecek.

Geri
Üst Alt