Tier 1 Abdullah Kavukcu, Osimhen Transferi İçin Gerekli Sponsorları Buldu

Osimhen+orta sahaya fitim. Günay idare eder seneye🤗

mevzu zaten para olmaz bu konuda buyuk fırmalar icin osimhen transferi cok güzel pr olur ,esas konu oyuncunun kararı

deli işi yaptığımız ya neyse. o paraları birsürü adam alarak harcarız biz nası olsa. bu şekilde neye ne verdiğin belli en azından.
Cuesta jelert franky vesaire gibi adamlara totalde zaten osimhen parası veriyoruz vermeye devam edeceğiz maliyeti belli adminim ki hele icardinin fit dönmeyeceği aşikar ağır sakatlıktan çıktı
gomisten sonra harcanan paralar diagne vs düşünüldüğünde zaten yakın bir şey harcarız en azından bu senaryoda kafamız rahat olur ama çok zor iş

Osimhen veya türevi bir forvet almazsak seneye lige havlu atarız ben diyim icardiden hayır gelmez sonu milan baroş olur

Zaten avrupa da alacağın parayı veriyoruz. Başka takımda sadece futbolcu iken burada el üstünde tutulan kral olarak kalmalı. Bu keyfi başka yerde bulamaz

Osimhen kalitesinin farkındaysa kalmaz. Şaka maka adam dünyanın en iyi forvetlerinden biri şuan ve Süper Ligde oynuyor, onun için de ciddi kayıp.

Hatipoglunu derhal gondermeliyiz. Abdullah Kavukçu un dediği doğru ise, sırf adam pr yapıp ön planda olmasın diye transfere çomak sokar.
Bütçe kurulunda başkan Kavukçu'ya teşekkür etmişti bence onunla birlikte bu yaz yetkili kişinin Kavukçu olduğu net belli oldu. Ben hala bu işlerin profesyonel biri tarafından yürütülmesi gerektiğini düşünüyorum.

Osimhen kalitesinin farkındaysa kalmaz. Şaka maka adam dünyanın en iyi forvetlerinden biri şuan ve Süper Ligde oynuyor, onun için de ciddi kayıp.
Bencede adam mbappe ve halanddan daha iyi oyuncu abartısız söylüyorum real de olsa mbappeden cityde olsa halandan çok atar kimse farkında değil ama herif bildiğin cr7 nin forvete evrildiği dönemi gibi real de falan olsa 2 sezon sonra 300 milyonlar konuşulur

Bencede adam mbappe ve halanddan daha iyi oyuncu abartısız söylüyorum real de olsa mbappeden cityde olsa halandan çok atar kimse farkında değil ama herif bildiğin cr7 nin forvete evrildiği dönemi gibi real de falan olsa 2 sezon sonra 300 milyonlar konuşulur
Abartmayalım.

Bu kavukçu sanırım kökten zengin bi adam aileden simit sarayı falan bu kadar osimhenşer falan konuşulmazdı ya adamda para gani sanırım

Kiralık: Yabancı kaleci: Lunin (R.Madrid)
Osimhen (Napoli)- 75 Milyon Euro
Kiralık: Boey (B.Munich) - Yapılacak maç gelirlerinden vaz geçme karşılığı
Bonservissiz : K.De Bruyne (M.City)
Bonservissiz: Sane (B.Munich)

Böyle bir dönem geçirsek 5 transfer sadece?

Kiralık: Yabancı kaleci: Lunin (R.Madrid)
Osimhen (Napoli)- 75 Milyon Euro
Kiralık: Boey (B.Munich) - Yapılacak maç gelirlerinden vaz geçme karşılığı
Bonservissiz : K.De Bruyne (M.City)
Bonservissiz: Sane (B.Munich)

Böyle bir dönem geçirsek 5 transfer sadece?
keramettin görmeden sil

Geri
Üst Alt