- 20 Eylül 2009
- 17.750
- 15.851
- 2.613
Osimhen+orta sahaya fitim. Günay idare eder seneye

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuesta jelert franky vesaire gibi adamlara totalde zaten osimhen parası veriyoruz vermeye devam edeceğiz maliyeti belli adminim ki hele icardinin fit dönmeyeceği aşikar ağır sakatlıktan çıktıdeli işi yaptığımız ya neyse. o paraları birsürü adam alarak harcarız biz nası olsa. bu şekilde neye ne verdiğin belli en azından.
Bütçe kurulunda başkan Kavukçu'ya teşekkür etmişti bence onunla birlikte bu yaz yetkili kişinin Kavukçu olduğu net belli oldu. Ben hala bu işlerin profesyonel biri tarafından yürütülmesi gerektiğini düşünüyorum.Hatipoglunu derhal gondermeliyiz. Abdullah Kavukçu un dediği doğru ise, sırf adam pr yapıp ön planda olmasın diye transfere çomak sokar.
Osi kalmak ister mi ki
Bencede adam mbappe ve halanddan daha iyi oyuncu abartısız söylüyorum real de olsa mbappeden cityde olsa halandan çok atar kimse farkında değil ama herif bildiğin cr7 nin forvete evrildiği dönemi gibi real de falan olsa 2 sezon sonra 300 milyonlar konuşulurOsimhen kalitesinin farkındaysa kalmaz. Şaka maka adam dünyanın en iyi forvetlerinden biri şuan ve Süper Ligde oynuyor, onun için de ciddi kayıp.
Hakan da, Jardel de en iyi dönemlerinde, dünyanin sayılı forvetlerinden biri iken, bu ligde oynadı.Osimhen kalitesinin farkındaysa kalmaz. Şaka maka adam dünyanın en iyi forvetlerinden biri şuan ve Süper Ligde oynuyor, onun için de ciddi kayıp.
Abartmayalım.Bencede adam mbappe ve halanddan daha iyi oyuncu abartısız söylüyorum real de olsa mbappeden cityde olsa halandan çok atar kimse farkında değil ama herif bildiğin cr7 nin forvete evrildiği dönemi gibi real de falan olsa 2 sezon sonra 300 milyonlar konuşulur
Abartmıyorum abi arkasında yunus barış değilde vinicius falan olduğunu bir düşün halanddada mbaopede olmayan bir çok özellik var mbappe gibi striker haland gibi safkan forvet özellikleri taşıyorAbartmayalım.
Bencede,hatta uçmayalımAbartmayalım.
keramettin görmeden silKiralık: Yabancı kaleci: Lunin (R.Madrid)
Osimhen (Napoli)- 75 Milyon Euro
Kiralık: Boey (B.Munich) - Yapılacak maç gelirlerinden vaz geçme karşılığı
Bonservissiz : K.De Bruyne (M.City)
Bonservissiz: Sane (B.Munich)
Böyle bir dönem geçirsek 5 transfer sadece?
Hayal etmek güzeldir diyeceğim aklıma bi-cepsci şahıs geliyor bir gülme alıyor sonra.keramettin görmeden sil