Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.760
- 90.419
- 5.003
Simidine simidine simidine bandım. Bedava mı sandın? Para verip aldım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedi onu yahu. Sadece Osimhen maddi olarak vazgeçilmezimizdi diye ya da ona benzer bir cümle tam hatırlayamadım şimdi."Galatasaray her oyuncuyu alabilecek maddi güce sahip. Biz çok büyük maddi kaynaklar yarattık" vs. söylemleri kendisinin ve yönetimin PR'ı adına güçlü söylemler ancak Galatasaray'ın geleceği için doğru değil. Bu söylemler bundan sonraki transfer hamlelerinde satıcının bonservis taleplerindeki taban fiyatını yükseltecektir. Bu da gelecekte Galatasaray'a fayda değil zarar getirecektir.
Sadece "Osimhen transferinin bütçesi Osimhen'e özel bir operasyonla gerçekleştirildi" olmalı iletişim stratejisi. "Onu da alırız, bunu da alırız" tavrı çok fevri geliyor bana.
"Galatasaray dünyadaki her topçuyu alabilecek finansal güce sahip" diyor sürekli. Güzel bir cümle ama transfer piyasasında doğru bir iletişim modeli değil.Dedi onu yahu. Sadece Osimhen maddi olarak vazgeçilmezimizdi diye ya da ona benzer bir cümle tam hatırlayamadım şimdi.
Ust perdeyi seviyor cok."Galatasaray dünyadaki her topçuyu alabilecek finansal güce sahip" diyor sürekli. Güzel bir cümle ama transfer piyasasında doğru bir iletişim modeli değil.