Abdullah Kavukcu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

Simidine simidine simidine bandım. Bedava mı sandın? Para verip aldım.

20250731_080743.webp

"Galatasaray her oyuncuyu alabilecek maddi güce sahip. Biz çok büyük maddi kaynaklar yarattık" vs. söylemleri kendisinin ve yönetimin PR'ı adına güçlü söylemler ancak Galatasaray'ın geleceği için doğru değil. Bu söylemler bundan sonraki transfer hamlelerinde satıcının bonservis taleplerindeki taban fiyatını yükseltecektir. Bu da gelecekte Galatasaray'a fayda değil zarar getirecektir.

Sadece "Osimhen transferinin bütçesi Osimhen'e özel bir operasyonla gerçekleştirildi" olmalı iletişim stratejisi. "Onu da alırız, bunu da alırız" tavrı çok fevri geliyor bana.

"Galatasaray her oyuncuyu alabilecek maddi güce sahip. Biz çok büyük maddi kaynaklar yarattık" vs. söylemleri kendisinin ve yönetimin PR'ı adına güçlü söylemler ancak Galatasaray'ın geleceği için doğru değil. Bu söylemler bundan sonraki transfer hamlelerinde satıcının bonservis taleplerindeki taban fiyatını yükseltecektir. Bu da gelecekte Galatasaray'a fayda değil zarar getirecektir.

Sadece "Osimhen transferinin bütçesi Osimhen'e özel bir operasyonla gerçekleştirildi" olmalı iletişim stratejisi. "Onu da alırız, bunu da alırız" tavrı çok fevri geliyor bana.
Dedi onu yahu. Sadece Osimhen maddi olarak vazgeçilmezimizdi diye ya da ona benzer bir cümle tam hatırlayamadım şimdi.

Dedi onu yahu. Sadece Osimhen maddi olarak vazgeçilmezimizdi diye ya da ona benzer bir cümle tam hatırlayamadım şimdi.
"Galatasaray dünyadaki her topçuyu alabilecek finansal güce sahip" diyor sürekli. Güzel bir cümle ama transfer piyasasında doğru bir iletişim modeli değil.

Osimhen için gerekeni yaptık diğerleri için bu yaklaşımda değiliz dedi geçen gün.

PR çabası, rövanşist yaklaşımı, öne çıkma çabası vs iyi değil ama bir de Dursun'a bu kadar yağ çekmesine de gerek yok.

Bizle alay ettiler vs de gerek yok, kim alay etti abi, hepimiz destekledik işte, taraftarlar baştan beri inanıyordu bu işe.

Nevzatla düşen videosu da hoş değil, lafı Rezan'a etmişti resmen kıvırdı.

Yönetimde laf etmediğim tek adamdır şu altyapıya atanan çocukla beraber, çalışmaya devam etsin, takdir kendiliğinden gelir.

"Galatasaray dünyadaki her topçuyu alabilecek finansal güce sahip" diyor sürekli. Güzel bir cümle ama transfer piyasasında doğru bir iletişim modeli değil.
Ust perdeyi seviyor cok.

Yurtici olaylarda bu is yapar, ama transfer ozelinde bana planlamanin ustunu orten, hava gaz basan antipatik geliyor.

Hocama acilen kaleci,stoper, sağ bek ortasaha alın! Hocam arkadaşı diye susuyor olabilir ama yeriz

transferler hala gelmemiş! Napak illa gidip simit sarayının önünde protesto mu yapalım?

Açıklama şov yapma, kaleci indir.

Bu iş point otelin önünde işemeli sıçmalı eylem yapmaya doğru gidiyor. Az kaldı!

Onla bunla sıcak temas kurmayı arzulamayı yakınlaşmayı bırak, asıl meseleye gel.

Hatipoğlu kötü diye kendisi iyi olmuyor.

Şampiyon olacak ve CL'de elek olmamayı başaracak takımı hala kurmadı.

Bir hamlesi 1 ay sürüyor.

Transfer döneminin mahareti 1 ayda görünen işi 3 günde halletmek.

Çözüm tıkanınca formülü bulup yaratıcı düşünerek opsiyon yaratabilmek.

Erden Timur bunu yapabildiği için biz Sanchez'i 9'a, Torreira'yı 6'ya, İcardi'yi 10'a aldık.

Kendisi için üç tehlike var.

1. Egosuna yenilip ben bunu alırım hoca diye diretmek, baskı altında taraftara şirin gözükmek için.
2. Kendisine aşırı güvenden marka + PR transferlerine girerek takımın dengesini bozacak hamleler yapmak.
3. Hamlelerde ağır kalarak son günlerde akıl almaz ücretleri hak etmeyen isimlere vermek zorunda kalmak. (Şu an MADDE 1 ve MADDE 3 en olası tehlikeler gibi görünüyor)

Ama üçü de bize bir şey kazandırmaz.

SEN BİR PROFESYONEL ''ER'' OLARAK GÖRECEKSİN KENDİNİ.

Takdiri transfer yaptığında değil şampiyon yapan transferi yaptığında görmeyi bekle. Hoca ne istiyorsa ona göre hamleni yap, gerekirse kasa kolaylığı da sağlayacaksın. Bu da görevin. Erden gibi sponsor olman gerektiğinde olacaksın yönetimde de olsan, transfer tıkanıyorsa.

Ondan sonra zaten seni sever. Yoksa 6 ay sonra küfür kıyamet giden Morata için değil. Osimhen'i 75'e aldın diye de sevmez. Osimhen şampiyon yaptı diye sever.

Diğerleri kötü diye görev sürende takdir bekleyerek hareket etme. Galatasaray taraftarı zaten seni takdir eder egosuz ve iyi işler yaparsan.

Aynısı Okan Hoca ve diğer çalışanlar için de geçerli. ''Halatı birlikte çekin''.

Geri
Üst Alt