Abdullah Kavukcu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

Helal olsun, çok gizli kaleciymiş, Nisan ayında 30 yaşına girecek son durak Türk kaleciyi 1 milyar 323 bin Türk lirası verip nasıl da ucuza kapattı.

Sihirbaz sihirbaz.

Evet, show mevsimi bittigine gore simitci dukkanina geri donebilirsin. Zaten butun sezon dogranirken sus pus bi kosede oturuyon oyle kös kös dunyadan bihaber. Secim gelse de defoldugunu gorsek.

Şovmen, taraftar duyunca çıldıracak 3 isim diye şov yaptın, şimdi ben söyleyim o 3 ismi: simitçi, hatip ve DÖ

IMG_2618.webp

Hatip’i geçecek performans kötülükte.

Büyük başarı PR yaptığı kadar takımla ilgili plan yapsa Osimhen’in geldiği sene hem ligi hem Avrupa’yı kıracak takım kurabilirdik.

El ele istifa

1 tane transfer başarısı yok, alayına serbest kalma bedelini verip aldı, maaşları da eşek yükü. Erden Timur harbi önünde eğilesi adammış, 6 milyona Torreira, 10 milyona Icardi çözüyordu. Yerli kaleciye 36 milyon verecek kadar hain bunlar. Kulübün tüm gelirini ve kaynağını kuruttular.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İddaali konusup hic bir pazarlikta uygun fiyata adam getiremeyen antipatik sportif yoneticimiz.

Hatipoglunun 1 tik cekilebileni.

Ulan uygun paraya adam getirmeyi geçtim

Parası ile adam getiremiyor bunlar

Rezil herifler

Derhal bütün yönetim istifa etmeli

Bıktık artık GS'ın hakkını savunamayan bu acizlerden

Haziranda saneyi getirebilen gardi varken bunlar saneye teklif götürse şuan sane başka takımdaydı.İş adamı para verir işi bilene yaptırır sen yapamazsın.Reklamını yapmak istedin daha kötü oldu.

Harca babam harca kendi paran değil ne de olsa harca. Beceriksiz vasat. Bizim bu gibiler yüzünden üzülmeye ne hakkımız var. Bu taraftar sizi o koltukta bırakırsa yazıklar olsun.

Geri
Üst Alt