Abdullah Kavukcu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

hadi çıkıp desene federasyona güveniyoruz diye
ulan ne rezil ne iş bilmez adamlarsınız Galatasarayın sırtındaki kamburlar

Alayiniz defoln gidin kendi reklaminizi yapmak disinda hic bir ise yaramiyirsunuz, tff savas acamiyorsaniz o koltuklari bos yere doldurmayin

😡😡😡😡ibo'ya güveni tammış!!

Beceriksiz ve işbilmez ancak güvenim var demesi siyaset gereği söylenmiş ve eleştirilecek birşey yok. Varın araştırılmasını istiyorsan ve bunu yapacak olan da tff başkanı ise; ee doğal olarak “sen böyle dedin, hadi bakalım görelim büzüğünü” direk diyemeyeceğinden, nazikçe “güven” demiş.

nerdesin abdullah efendi
seni unuttuk sanma ibo abini yalamaya mı gittin

Pasif pasif durma valla “Simiiiiiiiiiitt” diyerek döveriz seni, nefesiniz kesilse de kesilmese de

Ah ulan şu dönemde Galatasarayda yönetici olmayı o kadar çok isterdim ki anlatamam.Herşeyi görüyorsun ne yapman gerektiğini biliyorsun ama elinden birşey gelmiyor ya çaresizsin.

En çokda şu şerefsiz medyadaki yalamalarıa had bildirmeyi isterdim.ortalıkda adamım diye dolanan hakem eskilerine had bildirmek isterdim.Zayıf görüyorlar Galatasarayı..Bunlar öyle kahpe çocuğu ki zayıf olursan tepene binerler.Güçlü olursan süt dökmüş kedi gibi olurlar.

Kalkmış omurgasız rakip yönetici kendisine hiç bakmadan senin oyuncularına yere yatıyorlar diye laf söylüyor.Sesin çıkmıyor.Bunu diyen adamın takımında sahada kendisini atmayan adam yok.Kaptanları olacak şerefsiz dünya tarihinde yoktur böylesi.
Bu kadar kozun var.Bir basın toplantısı yapıp rezil edemiyorsun bunları.
A sporu beinsporu çakallar karşılarında kimse olmadığı için cirit atıyorlar.
Ondan sonra yangın çıkması gerekirken hiçbirşey olmamış gibi yaaa herkese oluyor diye yuvarlayıp geçiyorlar.

Ulan bir ağırlığın olsun. Bu heriflere nasıl güveniyorum dersin. Bu Laz kafa GS başkanını tehdit etti

Adamların kendi menfaatleri, kendi finansal kaygıları boyunlarına pranga olmuş; biz bunlardan âli galatasaray menfaatlerini savunmalarını bekliyoruz. 😏

1764880124781.webp

İbo başkanına yüzde yüz güvenmeye devam mı bak adam sana kuzu gibidir dedi karşımdayken var mı bir açıklaman?

Geri
Üst Alt