Abdullah Kavukcu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

1000069354.webp

1000069353.webp

Diren ve efsane ol demek istiyom ama babamın oğlu da değil ki bu adam. Ne kadar güvenebilirim kendisine

Bitiremezsen burdan donme geri.

Cunku gene cumlealem haber verdi GIDIYORLAR diye haber basildi edildi..

Simit götürmedin mi giderken ne yaptın.
Eli boş gidilmez.

transfer etmeye çalıştığı oyuncu Osimhen.

bunun görüşmesini sessiz sedasız yapamazsınız yaw.

iç basın yazmazsa dış basın yazar, 2 gündür dış basında haber olmayan yer kalmadı ztn

Bizim gibi Osimhen evet dediği an geri kalan yolun daha kolay olacağını düşündü kesin.

1 ay önce daha kötü şartlara Araplara okey verdi sonuçta Napoli. 5 takside de ilk etapta kabul etti diye yazdılar. Yani toplantı esnasında kızıp Napoli başkanının anasına sövmediyse kabahat göremiyorum.

Sana güvendik be… hepiniz erden timurun kestigi tirnak olamazsiniz

istifa mi ediyor? en azindan karakterli adammis beceremeyince birakmak en iyisi

Yahu hep bir ağzından davul zurna diye tekrarlıyoruz da adamlar İtalya medyasını nasıl kullanıyor görmüyor musunuz kaç gündür? Bağıra bağıra haberini de yapan, uçağına kadar bekleyen de İtalyanlardı. Allah'ın bir tane delisi ile uğraşıyorlar kaç gündür. Bence de kriz yönetiminden tutun da medyayı yanlış kullanımına kadar her konuda hatalılar ama Osimhen transferi çok farklı bir konumda. En ufak olumsuz haberde saldıracak, saydıracak yer arıyoruz. Süreç olumlu ya da olumsuz sonuçlansın işin aslı astarı nedir görürüz ve ona göre yorumumuzu yaparız zaten.

Benim gözümde sonuca varmayan her çaba önemsizdir. İstediğin kadar çaba göster, eğer o çaba sonuca ulaşmamışsa, hiçbir anlam teşkil etmez.

İstediği kadar çabalamış olsun. Osimhen Galatasaray'a gelirse o çabanın bir anlamı olur.

O yüzden "Olsun. Sonuçta çabaladı, elinden geleni yaptı" tarzı yaklaşımlara katılmıyorum.

Elinden geleni yaptın. Sonuç???

Geri
Üst Alt