Abdullah Kavukcu | Sportif A.Ş. Başkanvekili

Bizim yonetimin sucu, ya adamlar ömründe kac kez oyuncu transferi icin görüsmeye gitmis? Zengin bir is adami olursun dünya kadar is hayatinda önemli konusmalar kararlar almisindir ama burasi Futbol dünyasi, senden cok daha tecrubeli insanlar var, neden inat edip bir SD getirmiyoruz anlamiyorum. Sonucta adamin isi bu gider transfer görusmede yapar gider oyuncu da bulur. Senle o bir mi?

Yahu hep bir ağzından davul zurna diye tekrarlıyoruz da adamlar İtalya medyasını nasıl kullanıyor görmüyor musunuz kaç gündür? Bağıra bağıra haberini de yapan, uçağına kadar bekleyen de İtalyanlardı. Allah'ın bir tane delisi ile uğraşıyorlar kaç gündür. Bence de kriz yönetiminden tutun da medyayı yanlış kullanımına kadar her konuda hatalılar ama Osimhen transferi çok farklı bir konumda. En ufak olumsuz haberde saldıracak, saydıracak yer arıyoruz. Süreç olumlu ya da olumsuz sonuçlansın işin aslı astarı nedir görürüz ve ona göre yorumumuzu yaparız zaten.
Asıl sorun daha gitmeden önce bizim muhabirler gideceğinin haberini verdi. Kavukçu da hatip de herşeyi muhabirlere anında söylüyor. Böyle amatörce yöneticilik mi olur yav

Asıl sorun daha gitmeden önce bizim muhabirler gideceğinin haberini verdi. Kavukçu da hatip de herşeyi muhabirlere anında söylüyor. Böyle amatörce yöneticilik mi olur yav
Ben de diyorum ki karşı tarafın transfere yaklaşımına bakarsak bu neyi değiştirdi? Osimhen transferinde yapamadıkları bir şey olduğunu düşünmüyorum. Karşıda normal bir insan evladı yok maalesef

Ben de diyorum ki karşı tarafın transfere yaklaşımına bakarsak bu neyi değiştirdi? Osimhen transferinde yapamadıkları bir şey olduğunu düşünmüyorum. Karşıda normal bir insan evladı yok maalesef
Sadece bu transfer özelinde demiyorum. Bizim futbol şube yöneticilerimiz genel olarak transfer işini zerre bilmiyor. Bu işin 1.kuralı gizliliktir, daha bunu bile beceremiyorlar.

Sadece bu transfer özelinde demiyorum. Bizim futbol şube yöneticilerimiz genel olarak transfer işini zerre bilmiyor. Bu işin 1.kuralı gizliliktir, daha bunu bile beceremiyorlar.
O yorumum bu transfer özelindeydi, belirttim zaten o yorumumda. Ben de benzer düşüncedeyim zaten genel olarak ama Osimhen transferinde süreç uzuyor diye suçlanmasını gerektiren bir durum yok. Bu transferinde gizli kalacağı bir durum, kalamaz zaten. Bizim gittiğimiz futbolcular genel olarak piyasası olan isimler. Basına sızdırma konusunu zaten ilk önce oyuncunun temsilcisi, transfer için gittiğimiz kulüp yapıyor bizimkiler bir yere demeden önce. Dediğin gibi bunu organize etmeyi beceremiyorlar

Üstteki mesajımda da belirttiğim gibi;
"Bence de kriz yönetiminden tutun da medyayı yanlış kullanımına kadar her konuda hatalılar ama Osimhen transferi çok farklı bir konumda."

O yorumum bu transfer özelindeydi, belirttim zaten o yorumumda. Ben de benzer düşüncedeyim zaten genel olarak ama Osimhen transferinde süreç uzuyor diye suçlanmasını gerektiren bir durum yok. Bu transferinde gizli kalacağı bir durum, kalamaz zaten. Bizim gittiğimiz futbolcular genel olarak piyasası olan isimler. Basına sızdırma konusunu zaten ilk önce oyuncunun temsilcisi, transfer için gittiğimiz kulüp yapıyor bizimkiler bir yere demeden önce. Dediğin gibi bunu organize etmeyi beceremiyorlar

Üstteki mesajımda da belirttiğim gibi;
"Bence de kriz yönetiminden tutun da medyayı yanlış kullanımına kadar her konuda hatalılar ama Osimhen transferi çok farklı bir konumda."
Bu transferde eleştireceğim nokta aylar öncesinden ön görüşmeler yapılmalıydı osimhen evet derse diye. Temmuza bırakırsan herşeyi böyle olması kaçınılmaz.

Bu transferde eleştireceğim nokta aylar öncesinden ön görüşmeler yapılmalıydı osimhen evet derse diye. Temmuza bırakırsan herşeyi böyle olması kaçınılmaz.
Açıkçası ben aylar öncesinde bu görüşmeler yapılsa görüşmelerin bu noktaya gelebileceğini de sanmıyorum. Üstüne de Napoli direttikçe Osimhen'in zaten sezon sonu karışık olan aklında biz belki hiç yer edinmeyecektik. Osimhen ve taraftar bugün bu kadar diretiyor olmasa biz bu herifle uğraşmayız. Temmuz değil de Nisan, Mayıs ayında ya da Haziran başında bu görüşme yapılıyor olsaydı ne değişecekti? Napoli'nin deli başkanı 75'i getir yoksa bas git diyecekti yine. Üstüne bir de o dönem Osimhen'in oynama isteği de belli değildi, Napoli'nin eli de daha güçlü olacaktı. Başkanlı Osimhen ile kafayı bozmuş, ciddi anlamda takmış kafayı belli. Sorun bizimkiler değil yani, Osimhen'e karşı yapılan hareketler bunlar.

Açıkçası ben aylar öncesinde bu görüşmeler yapılsa görüşmelerin bu noktaya gelebileceğini de sanmıyorum. Üstüne de Napoli direttikçe Osimhen'in zaten sezon sonu karışık olan aklında biz belki hiç yer edinmeyecektik. Osimhen ve taraftar bugün bu kadar diretiyor olmasa biz bu herifle uğraşmayız. Temmuz değil de Nisan, Mayıs ayında ya da Haziran başında bu görüşme yapılıyor olsaydı ne değişecekti? Napoli'nin deli başkanı 75'i getir yoksa bas git diyecekti yine. Üstüne bir de o dönem Osimhen'in oynama isteği de belli değildi, Napoli'nin eli de daha güçlü olacaktı. Başkanlı Osimhen ile kafayı bozmuş, ciddi anlamda takmış kafayı belli. Sorun bizimkiler değil yani, Osimhen'e karşı yapılan hareketler bunlar.
Dediğin de olabilir lakin, ben bizim yöneticilerin genel olarak transfer işinde becerikli olduğunu düşünmüyorum. Pazarlık, ikna, akıl oyunları bu tarz işleri hiç bilmediklerini defalarca kez kanıtladıkları için bu işe de bir nokta da etki etmiş olabilir bu genel beceriksizlik durumu.

Dediğin de olabilir lakin, ben bizim yöneticilerin genel olarak transfer işinde becerikli olduğunu düşünmüyorum. Pazarlık, ikna, akıl oyunları bu tarz işleri hiç bilmediklerini defalarca kez kanıtladıkları için bu işe de bir nokta da etki etmiş olabilir bu genel beceriksizlik durumu.
Kesinlikle katılıyorum bu konudaki düşüncelerine. Denklemden Gardi'yi çıkarttığımızda kimseyi alabileceklerini de düşünmüyorum zaten ama dediğim gibi bence Osimhen konusunda taraftar gereksiz yükseliyor yönetim kadrosuna. Daha ne yapabilirler bilmiyorum

6-7 aydır parası hazır goygoyu yaparsan, osimhen istesiz alırız diye gezersen, adam da böyle ister kardeşim. Ben olsam 75m euro cash isterim, nasıl olsa almak zorunda hadi bakalım çık işin içinden.

Spor yöneticisi olmak başka bir meziyet. Transfer görüşmesine gidiyorsunuz 7 düvel biliyor, o zaman çık şöyle teklif yaptık, bundan sonrası da yok de

Bizim gibi Osimhen evet dediği an geri kalan yolun daha kolay olacağını düşündü kesin.

1 ay önce daha kötü şartlara Araplara okey verdi sonuçta Napoli. 5 takside de ilk etapta kabul etti diye yazdılar. Yani toplantı esnasında kızıp Napoli başkanının anasına sövmediyse kabahat göremiyorum.
Adamlar masada karar değiştiriyorlarsa kalkarsın masadan, bu da bir tavırdır

Kendisine yol açacağını düşündüğü Osimhen transferi sonunu getirebilir, ters bir şey olursa Cenk Ergün-Zalewski olayı gibi kısa sürede görevden ayrılacağını düşünüyorum. Kendisi de pişmandır ama olan oldu umarım bir şekilde becerebilir. İyi bir 2. adam olabileceğini düşünüyorum, kaybetmemeliyiz.

Galatasaray 2. adamlar ile gemisini yüzdüren bir kulüp. Yurdaşen Karahasan, Ergun Gürsoy, Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst hatta sonrasında kötü başkanlık yapsa dahi Adnan Polat çok iyi bir 2. adamdı.
Bu listeye Erden Timur eklendi şimdi umarım Abdullah Bey'de eklenir çünkü sadece şimdi için değil gelecek içinde çok değerli kazanımlar bunlar.

Geri
Üst Alt