Abdurrahim Albayrak: "8-9 milyon Euro'luk bonservisler ödeyecek durumumuz yok"

Lan cakneye 13 milyonu ben mi verdim
Gel bana söv diyor ya

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray taraftarları haklıdır. Ancak önümüzde 50 güne yakın zaman var. Uzun bir zaman. Ciddi çalışmalar yapıyoruz. Ekonomik krizde 1 kuruşu sokağa atacak durumumuz yok. Transfer yapacağız."

Geçen seneki olay olacak , akşam pazarına kalan ingiltere ligi vs kiralama bedeli de istemeyen lemina seri tarzı hafif isim yapmış adam bulacaklar.

Abdürrahim Albayrak: ''7 numara benim uğurlu rakamım. Kurada da o rakamı çektim.''

Abdurrahim Albayrak: "İnşallah bu sene çektiğimiz acıları yüce Allah'ım ne bize, ne de rakiplerimize yaşatmaz. Koronavirüsün en büyük acılarını biz çektik. Kendim, hocamız Fatih Terim ve başkanımızın hastalığı. Bizi son derece üzdü ve şampiyonluktan etti."

Abdurrahim Albayrak: "İnşallah yeni sezonda kurtuluruz. Bütün kulüplere başarılar. Fenerbahçe maçının ardından seyircili oynayacağız o da sevindirici."

Abdürrahim Albayrak: “Galatasaray-Fenerbahçe derbisi seyircili oynanmalı. Federasyona buradan çağrıda bulunuyorum.”

Abdürrahim Albayrak: ''Galatasaray'da transfer bitmez.''

(beIN Sports)

Korona olmasa nereye şampiyonduk kardeşim, Sivas'a bjk'ye 4 puan bıraktık, zirvede 2 takımın 3'er puan gerisindeydik. Biz zaten kendi göbeğimizi kesememiştik, o tren kaçmıştı çoktan.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sokağa kuruş atma edebiyatı baydı artık.
1 yıl boyunca santrfor transfer edemeyip son gün 13 milyon gömülen Diagne ve bonservis getirisi olmayacak yüksek maaşlı Falcao transferlerini izah edemezsiniz.
En az 2 as merkez orta saha lazımken transfer dedikodusu dahi çıkmıyor ve hala transfer döneminin son tarihine vurgu yapılıyorsa Galatasaray'ın menfaati adına istifa kaçınılmaz olmalı artık. Siz bu işin altından kalkamadınız, hatalardan ders çıkaramadınız.

Futbol şubemizin başında Apo'nun olduğunu hatırladıkça hayata dair ümidimi hiçbir zaman kaybetmemek gerektiğini yineliyorum kendime.

Geri
Üst Alt