İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.744
- 2.186
- 813
fegh 8 oynar mi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla kankası senelerdir ben 8 numarayım diye ağlıyor. geçsin o oynasın.fegh 8 oynar mi acaba
Arda oynayacak 8.fegh 8 oynar mi acaba
Dostu Cinere gule gule vermistir o parayiLan cakneye 13 milyonu ben mi verdim
Gel bana söv diyor ya
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray taraftarları haklıdır. Ancak önümüzde 50 güne yakın zaman var. Uzun bir zaman. Ciddi çalışmalar yapıyoruz. Ekonomik krizde 1 kuruşu sokağa atacak durumumuz yok. Transfer yapacağız."
Bizi şampiyonluktan geçen sene yönetim değil Fatih Terim etti.Baba sus orta saha al bu sene de siz sampiyonluktan edeceksiniz
Abdürrahim Albayrak: ''7 numara benim uğurlu rakamım. Kurada da o rakamı çektim.''
Abdurrahim Albayrak: "İnşallah bu sene çektiğimiz acıları yüce Allah'ım ne bize, ne de rakiplerimize yaşatmaz. Koronavirüsün en büyük acılarını biz çektik. Kendim, hocamız Fatih Terim ve başkanımızın hastalığı. Bizi son derece üzdü ve şampiyonluktan etti."
Abdurrahim Albayrak: "İnşallah yeni sezonda kurtuluruz. Bütün kulüplere başarılar. Fenerbahçe maçının ardından seyircili oynayacağız o da sevindirici."
Abdürrahim Albayrak: “Galatasaray-Fenerbahçe derbisi seyircili oynanmalı. Federasyona buradan çağrıda bulunuyorum.”
Abdürrahim Albayrak: ''Galatasaray'da transfer bitmez.''
(beIN Sports)
Orta saha almazlarsa bu sene edecekler.Bizi şampiyonluktan geçen sene yönetim değil Fatih Terim etti.
iki 8 lazımArda oynayacak 8.
Arda Feghouli Donk muthis 3 lu. Kagni gibi oynariziki 8 lazım
Aslında Donk'un yerine Ndiaye gibi biri olsa fena olmaz.Arda Feghouli Donk muthis 3 lu. Kagni gibi oynariz