Abdürrahim Albayrak: "Adalet istiyoruz adalet... Yeter artık men etsinler beni!"

Abdurrahim Albayrak: ''Nedir bize kastınız YETER BE!''

Mohamedin kırmızısına kırmızı dedim. Hala kırmızının doğru olduğu kanısında olsam da birilerinin aynı pozisyonlarda kayırıldığını hatırladıkça şu lafa katılmamak elde değil diyorum.

"Ya arkadaşlar Mohammed ‘i böyle mi durduracaksınız! “

Kuskuyu yemis hocadan cik adam gibi konus diye..

Gunaydin apo bey.

Tum cakallara apo basgan ayari hadi durdursaniza mustafa muhammed ve galatasarayi

Helal olsun, sonunda konuştun.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

men etsinler gideyim diye acıklama yapıyor

Fenerbahçe maçında bile , kayırıldığımız algısını oluştururlarken neredeydin başkan ????

gayet yerinde konuştu helal olsun

Cok abarttik be.

Penalti verilmez, uzatma dakikalari eksik idi, buraya kadar tamam.

Fakat, Mostafa onundeki topa odaklanmak yerine dirsegi ile rakibi önleme pesinde olmasaydi, hakeme kirmizi verecek malzeme de olusmayacakti.

Yahu böyle mantık mı olur. O zaman kimse birbirine dokunmasın sahada. Hoş herkes en ufak müdahalede kurşun yemiş gibi yere yatıp haykırmaya başlıyor. Bu yüzden bu haldeyiz zaten.

Mohamedin kırmızısına kırmızı dedim. Hala kırmızının doğru olduğu kanısında olsam da birilerinin aynı pozisyonlarda kayırıldığını hatırladıkça şu lafa katılmamak elde değil diyorum.

"Ya arkadaşlar Mohammed ‘i böyle mi durduracaksınız! “
Muhammed pozisyonu ligde kirmizi verilmiyor ama hiç verilmedi. Hatırlayan var mı?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bende her zaman hakem konuşmaya karşıyım zırt pırt fakat gerektiği zaman konuşacaksın. Hea tabi önce biri bu taraftara 3 haftadır oynanan rezil futbolunda hesabını versin.

Müthiş konuşma
Helal olsun Albayrak

Fener maçında ali algı yaparken sizde sert cevap verseydiniz asıl hakkımız yenen biziz diye iş buralara gelmezdi Burak elmas yönetimi umarım komple mason dur bu tff mhk nin anasını ancak onlar beller bu yönetim taraftarı ciddiye almıyor artık

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Trabzonu ne katiyon ulan
Gundemi baska yere cekion mal
Luindamiyi desene

hay anasini yahu

Helal olsun böyle konuşun destekleyelim işte.Bunlar anlamazlar beyaz sayfadan anlamazlar esip gürleyeceksin böyle!

Konuşmanın bir yerinde "ananı" diye giriyor muydu ben mi yanlış duydum 😅😅

Geri
Üst Alt