Abdürrahim Albayrak, Deniz Türüç İçin Kayserispor'la Görüştü

Keske ama bizim taraftar herife hain muamelesi cekiyor

Okan Buruk'un da kapisinda falan yatiyor

Terim'le arasi nasil acaba

Arda dışında kalan adamlara 'Adam tayfa' denip hepsine hain çekilmesi çok saçma.Adamların özel yaşamında ne yaptığı kendilerini ilgilendirir.GS aleyhine bir şey gördüğümü hatırlamıyorum ben bunlardan.

Evet ama bence Galatasaray'a degil gonderilisine yapti

Insan psikolojisini anlamak gerek

Aynı olayı bugün ki alt yapı oyuncularımızda yapıyor sözleşme uzatmayarak, bunların mayası böyle işte yapacak bir şey yok demek ki ahlaki ve aidiyet açısından doğru profiller yetiştiremiyoruz alt yapıdan.

Kayseri kökenli biri olarak Deniz' i en çok izleyenlerden biriyimdir. Emre Akbaba' dan daha yetenekli, fiziki ve mental yönden daha zayıf bir futbolcudur. Ki o Emre sakatlanmadan önce oynadığı maçlarda da hiç güven vermemiş, fiziken net yetersiz kalmıştı. Deniz' in Galatasarayımızda tutunabilmesi için profesyellik anlamında bir çırpıda birkaç level atlaması lazım; pek ihtimal veremiyorum doğrusu...

Bence de Emre Çolak oyuncu profili bakımından daha doğru bir tercih olacaktır. La Liga' da ilk sezon oynadığının % 70-80 ini oynasa banko oyuncu olur. Akbaba yerine de tercihim Çolak idi ama itibar görmemişti bu düşüncem...

Bunlara 4-5 vermeye devam edersek vay halimize yabancı sınırı olayını kurcalamazlarsa bu seviyedeki oyunculara yıllık 1 milyon bonservisede az para ve takas da oyuncu vermek gerekli ...

Geliyor yine kazık hazır olun

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Geri
Üst Alt