- 27 Ocak 2010
- 132.008
- 97.040
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
netlessede biraksin transfer isini. futbolculari pohpohlamaya odaklansinBu açıklamayı yaptıysa bu iş bitmiştir. Hayırlı olsun.
Ha cidden transfer netleşmeden bunu söylediyse artık bu işi bıraksın.
Bu açıklamayı yaptıysa bu iş bitmiştir. Hayırlı olsun.
Ha cidden transfer netleşmeden bunu söylediyse artık bu işi bıraksın.
Kafamız yandı kafamız.Bilemedim de bana fake gibi gelmeye başladı Banega ismi. Sanki başka biri var da hedefte Banega' yı koz olarak kullanıyorlar gibi...
Berke adımı değiştirteceksiniz banaKafamız yandı kafamız.
İki duyumu olan kişi de aynı noktada birleştiğine göre Banega'dan daha iyi bir isim olmalı gündemde.
Hahahaha yeni farkettim ben de kusura bakma abiBerke adımı değiştirteceksiniz banaben o Levent değilim. Duyum falan değil açıklamadan sonra aklıma geldi sadece
Berke biraz yasli renkdas o yüzden masur gör.Berke adımı değiştirteceksiniz banaben o Levent değilim. Duyum falan değil açıklamadan sonra aklıma geldi sadece
Berke diye yaşlı ismi mi olur ya?Berke biraz yasli renkdas o yüzden masur gör.
Hahahaha yeni farkettim ben de kusura bakma abi![]()
![]()
Berke adımı değiştirteceksiniz banaben o Levent değilim. Duyum falan değil açıklamadan sonra aklıma geldi sadece
Bilemedim de bana fake gibi gelmeye başladı Banega ismi. Sanki başka biri var da hedefte Banega' yı koz olarak kullanıyorlar gibi...
Malesef Albayrak transferi konusunda beceriksiz tama iyi niyet var ama yetersiz, ha ic piyasadan dedin sekilde oda yapiyor bastiriyor 10milyonu aliyor pat diye capsizlariFatih hocam doğru isimler peşinde,yeter ki gücümüz yetsin almaya.Şu Albayrak alamaz edemez goygoyuna da bir son vermek lazım renkdaşlar.Dursun gibi transferi herkes yapar,verir 10 milyon bonservis 4 milyon maaş getirir.Biraz insaflı olalım.