Abdurrahim Albayrak: "Éver Banega ile görüşme var ama netleşen bir durum yok"

D9WkluyXUAACSVr.jpg

Bu iş bitti diyemez ki zaten cezası var önce kap açıklaması gelmek zorunda.

Bu açıklamayı yaptıysa bu iş bitmiştir. Hayırlı olsun.

Ha cidden transfer netleşmeden bunu söylediyse artık bu işi bıraksın.

İyi de medyada bu iş bitti artık denmeye başladı taraftar gaza geldi biraz da mecbur kaldı açıklama yapmaya.. Yönetim bu sefer işi sıkı tutar umarım bitmeyen transferler için boşa umutlanıp duruyoruz belli aşamaya gelince bu şekilde açıklama yapılması en doğrusu..

Bilemedim de bana fake gibi gelmeye başladı Banega ismi. Sanki başka biri var da hedefte Banega' yı koz olarak kullanıyorlar gibi...

Bitmeden bitti diyemezler elbet, görüşme olması olumlu. Hayırlı olsun.

Kafamız yandı kafamız.

İki duyumu olan kişi de aynı noktada birleştiğine göre Banega'dan daha iyi bir isim olmalı gündemde.
Berke adımı değiştirteceksiniz bana :) ben o Levent değilim. Duyum falan değil açıklamadan sonra aklıma geldi sadece

Abdurrahim Albayrak be like: Sevilla ve Banegaya cok tesekkur ediyoruz. Bizi cok guzel agirladilar. Yonetim olarak cok calisiyoruz. Taraftarlarimizin heyecanini anliyorum, ama Galatasarayda transfer bitmez

Fatih hocam doğru isimler peşinde,yeter ki gücümüz yetsin almaya.Şu Albayrak alamaz edemez goygoyuna da bir son vermek lazım renkdaşlar.Dursun gibi transferi herkes yapar,verir 10 milyon bonservis 4 milyon maaş getirir.Biraz insaflı olalım.

yav aytaç kara gelecek renktaşlar...apo kim banegayı almak kim..bu beceriksizlere hiç güvenmiyorum.

Fatih hocam doğru isimler peşinde,yeter ki gücümüz yetsin almaya.Şu Albayrak alamaz edemez goygoyuna da bir son vermek lazım renkdaşlar.Dursun gibi transferi herkes yapar,verir 10 milyon bonservis 4 milyon maaş getirir.Biraz insaflı olalım.
Malesef Albayrak transferi konusunda beceriksiz tama iyi niyet var ama yetersiz, ha ic piyasadan dedin sekilde oda yapiyor bastiriyor 10milyonu aliyor pat diye capsizlari

Geri
Üst Alt