Abdurrahim Albayrak: "Fatih Hoca, bana espri yaptı; 'Seni santrafor oynatmaktan kurtardım' diye"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1538852707743.webp

Abdurrahim Albayrak maç sonu açıklamalarda bulundu.

Abdurrahim Albayrak: "Porto mağlubiyeti bizi çok üzmüştü. Antalya'ya uzun bir yolculuk sonrası geldik, çok sıcak bir havaya geldik. İçeride Fatih Hoca, bana espri yaptı 'Seni santrfor oynatmaktan kurtardım' diye. Biliyorsunuz hocamın esprileri bitmez."

Abdurrahim Albayrak: "Zor oldu ama temiz oldu. 2-3 hep berabere dinlenmek istiyoruz. Camiamıza hayırlı olsun, emin adımlarla yürümek istiyoruz."

Abdurrahim Albayrak: "UEFA'nın Galatasaray ile ilgili son açıklamasında herhangi bir şey yok. Aynı durum bazı takımlar için de geçerli. Bize sadece 'Hata yapmayın sakın' diyorlar. Allah'ın izniyle biz de hata yapmayacağız. Hata yapsaydık, faturayı Galatasaray ağır öderdi."

Galibiyetten sonra konuşmak kolay tabii, Akhisar maçında neredeydin Apo.

şaklaban çıkmış yine bir galibiyet sonrası.maç berabere bitse kaçacak delik arardın!!

Bu herifin galibiyetlerden sonra surekli konusmasi kabak tadi verdi artik.

rezil herif, git bu kulupten

Hoca espri yapmamıs da sen oyle anlamıssın laz. sen boş herifin tekisin. sen de cengiz de

Soytari herif cikmis yine deliginden.

Terim:Hadi yine iyisin Abdurrahim seni forvet almaktan kurtardım
Apo:Büyüksün hocam büyüksün bende kara kara düşünüyordum nerden bulacağım diye ı love you fati hocam
Terim:Espriydi
Apo: :/

hoca kalayı yapistiracakmis anlamamış herif.

Açıklama yapacağına git forvet transferini hallet anca bitirirsin Ocak ayına

Hoca lafı sokmuş, bu da espri sanmış.

Hoca seni.yerin dibine sokmus ama anlamamışsın abdurrahim..

Beklendiği gibi yine galibiyet sonrası konuşmuş. Acaba hoca bu espriyi yaparken utandı mı?

Aynı Nazifoğlu gibi her galibiyet sonrası çıkıp konuşuyoe.Yenilince neden kayboluyorsun?

Trajikomik bi adam ama iyice soğuttu artık kendinden

Apo açıklama yapınca gsc

Apo açıklama yapınca GSC eksi @Tamer Tuna demek lazım.. Bu konuya beni dahil etmeyin...

Bu adamın kıymetini ve yokluğunun yaratacağı boşluğu kimsenin dolduramayacağını bilen bilir...

Balık hafızalıyız, 2-3 sene evvel kağıt üstünde Galatasaray diye bir futbol takımı vardı ama; sahada, antrenmanda, kamplarda takım değil, sadece futbolcu ve yardımcılar topluluğuydu...

Geri
Üst Alt