Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Başkanlığına Aday!

Yok artik bunu secmezler herhalde diyorum ama öte yandan da Dursun'un Galatasaray baskani oldugu bir dünyada yasiyoruz bu yüzden imkansiz birsey degil.

Kuşçu mu? :asd:

Albayrak baskan olarak gereksiz

Arkasina siyaset gücü alip adayda olur icabinda baskanda

Sonuna kadar destekliyorum

Albayrak'in oldugu yerde basari da vardir

Bugünden başlıor heralde canpaigne ulan daha dur 1 gün oldu

Albayak başarı için her şeyini verir cim bom için.

Yeterince gaz verirsek ülke başkanlığına bile soyunur

♤ fap fap ♤

Allah korusun. Dursun gibiler de bu da uzak olsun.

yeni Türkiye'de yeni Galatasaray'ın başkanı!

Abdurrahim Albayrak: "Tudor, beğendiğim bir hoca. Hırsı, azmi... Ama gelir gelmez sistemle oynaması, aşırı yüklemeler hataydı."

Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray'ın hala 2.'lik şansı devam ediyor. Başakşehir bu hafta Rize'ye gidecek mesela. Çok zor maç."
Abdurrahim Albayrak: "Bu hoca değişikliği devre arası olsaydı daha iyi olabilirdi. Devre arasından sonra zarar getirebilir hoca değişimi."
Fatih Altaylı: "Kimse aday olmazsa, ben bile aday olurum. Galatasaray başkansız kalmaz. ; Abdurrahim Albayrak: "Ben de aynı şekilde."
Abdurrahim Albayrak: "Eğer Riekerink ile devam edilseydi, şu andan daha başarılı olurdu Galatasaray. Daha da iyi oynardı."
Abdurrahim Albayrak: "Dursun Başkan'ın kararlarına saygı duyuyorum. Cesurdur, cesaretlidir. Aslında çalışılacak bir insandır kendisi."
Abdurrahim Albayrak: "Ama ben şunu gördüm ki, G.Saray'da uzun süre görev almamış birinin yönetmesi zor. Tecrübe çok önemli bir şey."
Abdurrahim Albayrak: "Cavanda'nın Sabri'den ne farkı var? Sabri çoğu maçta 11 oynar, Cavanda 2 senedir topa vurmuyor."
Abdurrahim Albayrak: "Benim hayalim, Galatasaray defansında 2 tank gibi alman stoper görmek. Serdar Aziz'e ödenen bonservis çok fazla."

Geri
Üst Alt