Abdürrahim Albayrak Gerçeği...

Abdürrahim adamdır gerisi yalan.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

''300 bin dolar parasını geri istedi''...''Otobüsünü geri istedi''...Eeee, adam bunları bağışladığını mı söylemiş de istemesi ayıp olsun, sanki başka kim ne bağışlamış bu kulübe?...

Marek Heinz denmiş; ''Alman kulübünün başkanı şahsi dostum; Heinz ın çok gamsız bir futbolcu olduğunu, işimize yaramayacağını söyledi; çok dil döktüm ama bizimkilere dinletemedim, sonra Alman dostumu ikna edip transferi sağladım, keşke almasaydık'' demişti...

Alaturka tavırlarını ben de pek tutmam ama adamın eğitim seviyesi belli ve kendisi de muazzam bir entelektüel olduğu iddiasında hiç değil...Camiada her dara düşüldüğünde elinden geleni esirgemeyen Albayrak da samimi Galatasaraylı değilse kim samimi peki?. Ayıptır...

dursun-ozbek.jpg

Hala Abdurrahim diyenler var. Bizim taraftar adam olmaz yemin ederim. Adamın futbolcuların JB malzemesi olduğunu cümle alem biliyor. Hadi JB olduğunu geçtim adamın basına verdiği yerli seviciliği TT Arena'dan aya kadar uzadı... Cahil adamların Galatasaray'la işi yok!

Rakip takımlar kimi seviyorsa aman bizim takımdan uzak dursunlar. Kimden nefret ediyorlarsa takımın başına geçsin.

Son düzenleme:
Hala Abdurrahim diyenler var. Bizim taraftar adam olmaz yemin ederim. Adamın futbolcuların JB malzemesi olduğunu cümle alem biliyor. Hadi JB olduğunu geçtim adamın basına verdiği yerli seviciliği TT Arena'dan aya kadar uzadı... Cahil adamların Galatasaray'la işi yok!

Rakip takımlar kimi seviyorsa aman bizim takımdan uzak dursunlar. Kimden nefret ediyorlarsa takımın başına geçsin.

Muslera´yi genel olarak sever Fenerbahce´liler... ???

Aponun olduğu her yıl -> şampiyon Galatasaray!!!!

Söylemiş delimiş Banane. Sanki buradaki insanlar ben dahil mükemmeliz. Adam şerefsizlik ahlaksızlık yapmadı sonuçta

NKFVaklınaK

Son düzenleme:
Ahmet kimlerden bahsettiğimi ve neden sevdiklerini gayette anladın...

Basarili yada basarili gözüken insanlarin, yada oyuncularin, hafif bir sivri dili bile antipatik gözükür rakiplere. Öyle yada böyle, ben Apo´nun yönetimde oldugu, ve takimin sampiyon olmadigi bir sene tanmiyorum.

Bazi insanlara karsi, rakip taraftar bile nefret etmek icin bir neden bulamiyor.

Her insanın kusurları vardır.. Abdurrahim Albayrak siyasi açıdan bu kadar güçlü ,sevilen birisi olsaydı emin olun 3 m a dumankaya ya yok osuruktan garentalara falan kalmazdı galatasaray.. Onu geçtim sermaye arttırımında da etkili olurdu vs vs . Demek istediğim bu kadar büyütülecek bir rolü hiç bir zaman olmadı. Takım içinde sevilen bir simge , iyilik ,neşe katan bir insan bu kadar. Ayrıca kendisi liseli olmadığı hatta eğitim seviyesi yüzünden kulüp içinde de arkasından konuşulan birisi.

Her insanın kusurları vardır.. Abdurrahim Albayrak siyasi açıdan bu kadar güçlü ,sevilen birisi olsaydı emin olun 3 m a dumankaya ya yok osuruktan garentalara falan kalmazdı galatasaray.. Onu geçtim sermaye arttırımında da etkili olurdu vs vs . Demek istediğim bu kadar büyütülecek bir rolü hiç bir zaman olmadı. Takım içinde sevilen bir simge , iyilik ,neşe katan bir insan bu kadar. Ayrıca kendisi liseli olmadığı hatta eğitim seviyesi yüzünden kulüp içinde de arkasından konuşulan birisi.

Güzel bir tanim.

Basarili yada basarili gözüken insanlarin, yada oyuncularin, hafif bir sivri dili bile antipatik gözükür rakiplere. Öyle yada böyle, ben Apo´nun yönetimde oldugu, ve takimin sampiyon olmadigi bir sene tanmiyorum.

Bazi insanlara karsi, rakip taraftar bile nefret etmek icin bir neden bulamiyor.

Ahmet demişim sana Adem diye düzeltiyorum. Avatarının azizliğine uğradık :D

Bak şimdi en basit örneği Dursun Yarsuvat denen şahsiyet(!) ve Faruk Süren kıyası..

Birine rakip takım küfür ediyor, diğerine kendi takımı; buyur buradan yak. Yani insanların ne niyetle sevdiği önemli.

Bence senin benim gibi o da Galatasarayi seviyor. Bundan süphem yok.

Tam bir sovmen, yani tabi bizim taraftar ve millet zaten cok sever böyle cinsleri. Daha dün gibi hatirliyorum güya otobüsleri ile deplasmana yollicakti, sonra aniden vazgecti ve büyük rezillik cikmisti.

Üstelik biraz agir olmali, tam bir palyaco. Evet hep sampion olduk o var iken, Fatih Terim ile de fazlasi ile, ama ondan sonra ? hep paralar havada uctu, sonra da yerlerde süründük para bulmak icin. Aysal a gelince herkesin dili uzuyor, rezil etti diye filan, ama sözde böyle fanatikler olunca hos görüyoruz tek.

Ayni seyi Fatih Terim de cok güzel beceriyor, Asolan Galatasaray sonra da kendi cebine olan seyi en fazla düsünüyor. Denizli de öyle, geldigi gib önemli olan galatasaray sevgimiz, onun sayesinde burdayim diyor, sonra alacagi paraya bakiyoruz, adam resmen süpürüyor, iran da da200 bin avro ya yillik td yapiyordu... Bizim Millet yalancilari cok seviyor, dogru söyleyeni nefret ederiz.

Ahmet demişim sana Adem diye düzeltiyorum. Avatarının azizliğine uğradık :D

Bak şimdi en basit örneği Dursun Yarsuvat denen şahsiyet(!) ve Faruk Süren kıyası..

Birine rakip takım küfür ediyor, diğerine kendi takımı; buyur buradan yak. Yani insanların ne niyetle sevdiği önemli.

eywallah önemli degil, ne demek istedigini biliyorum. Katiliyorum zaten dedigine. Ama herkes icinde gecerli degil dedim. Onlarin da elbet bizden begendikleri, adamlar var. Genel anlamda sesini cikarmayan, efendi insanlara, onlarda kil olmazlar.

Geri
Üst Alt