- 9 Ağustos 2011
- 60.417
- 33.752
- 3.408
Abdürrahim adamdır gerisi yalan.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala Abdurrahim diyenler var. Bizim taraftar adam olmaz yemin ederim. Adamın futbolcuların JB malzemesi olduğunu cümle alem biliyor. Hadi JB olduğunu geçtim adamın basına verdiği yerli seviciliği TT Arena'dan aya kadar uzadı... Cahil adamların Galatasaray'la işi yok!
Rakip takımlar kimi seviyorsa aman bizim takımdan uzak dursunlar. Kimden nefret ediyorlarsa takımın başına geçsin.
Muslera´yi genel olarak sever Fenerbahce´liler... ???
Ahmet kimlerden bahsettiğimi ve neden sevdiklerini gayette anladın...
Her insanın kusurları vardır.. Abdurrahim Albayrak siyasi açıdan bu kadar güçlü ,sevilen birisi olsaydı emin olun 3 m a dumankaya ya yok osuruktan garentalara falan kalmazdı galatasaray.. Onu geçtim sermaye arttırımında da etkili olurdu vs vs . Demek istediğim bu kadar büyütülecek bir rolü hiç bir zaman olmadı. Takım içinde sevilen bir simge , iyilik ,neşe katan bir insan bu kadar. Ayrıca kendisi liseli olmadığı hatta eğitim seviyesi yüzünden kulüp içinde de arkasından konuşulan birisi.
Basarili yada basarili gözüken insanlarin, yada oyuncularin, hafif bir sivri dili bile antipatik gözükür rakiplere. Öyle yada böyle, ben Apo´nun yönetimde oldugu, ve takimin sampiyon olmadigi bir sene tanmiyorum.
Bazi insanlara karsi, rakip taraftar bile nefret etmek icin bir neden bulamiyor.
Ahmet demişim sana Adem diye düzeltiyorum. Avatarının azizliğine uğradık
Bak şimdi en basit örneği Dursun Yarsuvat denen şahsiyet(!) ve Faruk Süren kıyası..
Birine rakip takım küfür ediyor, diğerine kendi takımı; buyur buradan yak. Yani insanların ne niyetle sevdiği önemli.
Oo Adem reyizimiz burada.Güzel bir tanim.