Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Geçmiş olsun bu sene biter şampiyonluk demeyin bu takım nah şampiyon olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdürrahim Albayrak: "Taraftarlarımızın futbolcularımıza gösterdiği tepkilere çok üzüldüm. Bu futbolcu arkadaşlar bizi iki sene üst üste şampiyon eden arkadaşlarımız."
Yani albayrak diyorki bizi bu oyuncular sampiyon etti isterlerse yan gelip yatsinlar gevsek gevsek hareket ceksinler ama siz genede destek cikin.
Albayrak: "Ben çok üzüldüğümü ifade etmek istiyorum. Bir maça kötü olmaz her şey. Göreceksiniz, ilerleyen maçlarda çok daha iyi olacağız. Bir olacağız, birlik olacağız. En güzel günler yakında, hep birlikte göreceğiz."
Herkesin dilinde ilerde daha iyi olacagiz, alo ligde 8 mac oynanmis CL de 3 mac bu saate kadar iyi olamadiysaniz ya kadroda sikinti var yada teknip ekipde
Albayrak: "Falcao ile ilgili hiçbir problem olamaz. Sakatlığı var. İnşallah kısa sürede sakatlığını atlatacak. Beşiktaş maçına yetişip yetişmeyeceğini hocamız bilir ama sonraki maçta sahada olacak."
Bu transfer Fiyaskosu gene size yazar, haftalarca Falcao pesinde kostunuz sanki dünyada bonservizi elinde baska Forvet yoktu, arkadas verdiniz yillik en az 5 milyon Euro net, bu deli parayi kime versen kosa kosa gelirdi. Falcao kötü futbolcu degil ama yasi ve sakatlik sorunu varkene bukadar para Falcao gömmek gene nekadar Vizyonsuz oldunuzu gösterdi.
Albayrak: "Belhanda soyunma odasına gittiğinde oraya gidip geri getirdim. Belhanda çok önemli bir futbolcumuz. Sakatlık geçirdi, sakatlıktan yeni çıktı. Çok büyük fedakarlık da gösteriyor. Bizim için çok değerli."
Cok önemli Futbolcuysa vay halimize adamin sahada yürüyecek mücadele edecek hali yok, pas desen atamiyor sut desen cekemiyor, önemli futbolcu buysa yandik.
Albayrak: "Lütfen sakin olalım. Dolduruşa gelmeyelim. Bu futbolcular bizim için çok değerlidir."
Neden haftalardan beri rezil futbol oynuyoruz sen önce onun hesabini ver
Bu adamlar için bu paralar sıradan olduğu için garip gelmiyor onlara. Fedakarlığa bak anasını satayım şaka gibi. Sanırsın ücretinde indirime gitti.Şu lafa da hastayım. Belhanda çok büyük fedakarlık göstermiş. Yıllık 4 milyon euro alıpta fedakarlık göstermişmişmiş...
Hocaya hesap soramiyorlarsa, sormadiklari asikar, ozaman bir sahmet kendileri versinAbdurrahim niye rezil futbolun hesabını versin yav?Şaşırdinız iyice
Hocaya hesap soramiyorlarsa, sormadiklari asikar, ozaman bir sahmet kendileri versin