Abdurrahim Albayrak: "Göreceksiniz, ilerleyen maçlarda çok daha iyi olacağız"

Geçmiş olsun bu sene biter şampiyonluk demeyin bu takım nah şampiyon olur

Falcao sakatmış niye sakat saraya yaranacağım diye ok atmaya götürdün adamı o günden beri adam antrenmanlarda yok görecekmişiz Zeki Müren de bizi görecek mi ha Apo

Belhanda buyuk fedakarlik yapmis. Aldigi 20 topun 14'unu Realli oyunculara gondermis. Tebrik etmek lazim.

Belhanda para almadan falan mı oynuyor yoksa bunlar bu kadar peşinden koşuyor adamın. Genç oyuncu olsa anlarım da adam kötü oynamış çıkarken ıslıklanmış üstüne çıkarken bir de küfür etmiş daha neyini gidip teselli ediyorsun biraz da taraftarı teselli edin.

Bizim kadro ve şartlardan anca Avrupa Ligi takımı olur. Geçen yılki gibi grup çeksek ben de kızabilirdim ama PSG-Real'in bulunduğu gruptan 3. olup Avrupa Ligi bileti almak normal bir olay olur. Ha geçen yılki gibi Avrupa Ligi'ne gidip yedeklerle İstanbul'a gelen Benfica filan gibi ortalama takıma maç verirsek o zaman ben de küfrederim ama şu aşamada ne kadro kalitelerinin, ne taktiksel becerinin, ne de fikstürün bizim lehimize işlemediğini görmek gerek. Maalesef bu FFP belasından kurtulup en temel oyuncuları 2-3 sene koruyamayacağız dönemlerde ŞL'de, hem de bu tarz ölüm gruplarında başarı beklemek mantıklı değil. Ama bu kadronun Avrupa Ligi'nde ciddi ters bir kura çekmedikçe fazlasıyla iş yapması lazım. En azından şu rezalet mağlubiyet serilerini, galibiyetsizlikleri bitirmemiz lazım. Tabii ilk iş Avrupa Ligi biletini almak, onun için de hala önümüzde her türlü kazanmamız gereken bir Brugge maçı olacak.

Çok zekice bi yaklaşım değil rezalet oyunun daha kötüsü yok herhalde daha iyi olacak ama yeter mi? orası muamma

Şampiyonlar ligi bitmiş, ligde rezil top oynuyorsun bu hala pişkin pişkin açıklama yapıyor utanmaz. Size de Belhandanıza diyesi var insanın.

Abdürrahim Albayrak: "Taraftarlarımızın futbolcularımıza gösterdiği tepkilere çok üzüldüm. Bu futbolcu arkadaşlar bizi iki sene üst üste şampiyon eden arkadaşlarımız."

Yani albayrak diyorki bizi bu oyuncular sampiyon etti isterlerse yan gelip yatsinlar gevsek gevsek hareket ceksinler ama siz genede destek cikin.

Albayrak
: "Ben çok üzüldüğümü ifade etmek istiyorum. Bir maça kötü olmaz her şey. Göreceksiniz, ilerleyen maçlarda çok daha iyi olacağız. Bir olacağız, birlik olacağız. En güzel günler yakında, hep birlikte göreceğiz."

Herkesin dilinde ilerde daha iyi olacagiz, alo ligde 8 mac oynanmis CL de 3 mac bu saate kadar iyi olamadiysaniz ya kadroda sikinti var yada teknip ekipde

Albayrak:
"Falcao ile ilgili hiçbir problem olamaz. Sakatlığı var. İnşallah kısa sürede sakatlığını atlatacak. Beşiktaş maçına yetişip yetişmeyeceğini hocamız bilir ama sonraki maçta sahada olacak."

Bu transfer Fiyaskosu gene size yazar, haftalarca Falcao pesinde kostunuz sanki dünyada bonservizi elinde baska Forvet yoktu, arkadas verdiniz yillik en az 5 milyon Euro net, bu deli parayi kime versen kosa kosa gelirdi. Falcao kötü futbolcu degil ama yasi ve sakatlik sorunu varkene bukadar para Falcao gömmek gene nekadar Vizyonsuz oldunuzu gösterdi.

Albayrak:
"Belhanda soyunma odasına gittiğinde oraya gidip geri getirdim. Belhanda çok önemli bir futbolcumuz. Sakatlık geçirdi, sakatlıktan yeni çıktı. Çok büyük fedakarlık da gösteriyor. Bizim için çok değerli."

Cok önemli Futbolcuysa vay halimize adamin sahada yürüyecek mücadele edecek hali yok, pas desen atamiyor sut desen cekemiyor, önemli futbolcu buysa yandik.

Albayrak:
"Lütfen sakin olalım. Dolduruşa gelmeyelim. Bu futbolcular bizim için çok değerlidir."

Neden haftalardan beri rezil futbol oynuyoruz sen önce onun hesabini ver

Abdürrahim Albayrak: "Taraftarlarımızın futbolcularımıza gösterdiği tepkilere çok üzüldüm. Bu futbolcu arkadaşlar bizi iki sene üst üste şampiyon eden arkadaşlarımız."

Yani albayrak diyorki bizi bu oyuncular sampiyon etti isterlerse yan gelip yatsinlar gevsek gevsek hareket ceksinler ama siz genede destek cikin.

Albayrak
: "Ben çok üzüldüğümü ifade etmek istiyorum. Bir maça kötü olmaz her şey. Göreceksiniz, ilerleyen maçlarda çok daha iyi olacağız. Bir olacağız, birlik olacağız. En güzel günler yakında, hep birlikte göreceğiz."

Herkesin dilinde ilerde daha iyi olacagiz, alo ligde 8 mac oynanmis CL de 3 mac bu saate kadar iyi olamadiysaniz ya kadroda sikinti var yada teknip ekipde

Albayrak:
"Falcao ile ilgili hiçbir problem olamaz. Sakatlığı var. İnşallah kısa sürede sakatlığını atlatacak. Beşiktaş maçına yetişip yetişmeyeceğini hocamız bilir ama sonraki maçta sahada olacak."

Bu transfer Fiyaskosu gene size yazar, haftalarca Falcao pesinde kostunuz sanki dünyada bonservizi elinde baska Forvet yoktu, arkadas verdiniz yillik en az 5 milyon Euro net, bu deli parayi kime versen kosa kosa gelirdi. Falcao kötü futbolcu degil ama yasi ve sakatlik sorunu varkene bukadar para Falcao gömmek gene nekadar Vizyonsuz oldunuzu gösterdi.

Albayrak:
"Belhanda soyunma odasına gittiğinde oraya gidip geri getirdim. Belhanda çok önemli bir futbolcumuz. Sakatlık geçirdi, sakatlıktan yeni çıktı. Çok büyük fedakarlık da gösteriyor. Bizim için çok değerli."

Cok önemli Futbolcuysa vay halimize adamin sahada yürüyecek mücadele edecek hali yok, pas desen atamiyor sut desen cekemiyor, önemli futbolcu buysa yandik.

Albayrak:
"Lütfen sakin olalım. Dolduruşa gelmeyelim. Bu futbolcular bizim için çok değerlidir."

Neden haftalardan beri rezil futbol oynuyoruz sen önce onun hesabini ver

Abdurrahim niye rezil futbolun hesabını versin yav?Şaşırdinız iyice

Ulan 2 sene üst üste sampiyon olmus takimi satmak bu kadar kolaymi be

Sizin taraftarlik anlayisiniza tüküreyim

Şu lafa da hastayım. Belhanda çok büyük fedakarlık göstermiş. Yıllık 4 milyon euro alıpta fedakarlık göstermişmişmiş...
Bu adamlar için bu paralar sıradan olduğu için garip gelmiyor onlara. Fedakarlığa bak anasını satayım şaka gibi. Sanırsın ücretinde indirime gitti.

5ae0fc59ae298b8e028dff9b

Yahu bi sus be!

ulan polyanna görse intihar ederdi. Bu adam değil mi fener maçı sonrası bok gibi kadrosu olan hagiye sitem eden

Geri
Üst Alt