Abdurrahim Albayrak: "İnşallah Trezeguet'yi de kadromuza kazandıracağız"

Bu kadar ısrar edilmesini hiç anlamıyorum.Ffp var diye transfer icin oyuncu satmak gerekirken,Mahmut'a dünyanın parasını vermek akıl karı değil çünkü.

Terim sonrası transfer isleri gizli gizli yapilirken bu kadar detaylı açıklama yapmış olması çok mantıklı gelmiyor hedef şaşırtıyor olabilir ...

Amrabat kazığını da bundan dolayı aldık. Faslı akrabaları var herhalde A. Albayrakın.

söylediklerinde samimi olduğunu sanmıyorum gündem bunlarla meşgul olurken onyekuru gibi adı geçmeyen isimleri bitirmektir amaçları garry 20 ye vermedikleri sürece anlamı yok çünkü 10 a sat 6 ya bunu al çok mantıksız,dün hocada söylemişti zaten transfer gizli yapılır diye bir gün arayla yapılan açıklamalar çok zıt saçma inşallah düşündüğüm gibidir henry e opsiyonu koy geç...
sıradakiler carole-belhanda-maicon out 1 stoper 2 ortasaha 1 forvet in
yönetimin yapacağı carole out stoper-ortasaha in

Garry gider ve gelen parayla Trezeguet, stoper ve 8 numara getirirler bence

zor durumdayız bisey de diyemiyorum. hayırlısı olsun.

Garry Rodrigues Yolcu

Trezeguet ve onyekuru'yu ayni anda almanin tek aciklamasi bu

Hala Trenzege dendiğine göre biri kesin gidiyor. Muhtemelen isteyen kulübe, yerine adam bulursak satarız sözü verdik.

Gary yolcu %99. Çünkü hem trezeget hem kuru alınırsa bunun tek neden ni garynin satışıdır. Ama hiç öyle tahmin ettiğimiz kadar yüksek bir bedel olmayacak. 12-13 civarına satarız sanırım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray tarihinin en çok para kazandıran topçusunu istememek gibi bir lüksümüz yok

Kral Ndiaye dönecek hasret bitecek

Geri
Üst Alt