Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.731
- 91.921
- 5.093
Ulan inşallah gündem değiştirmek için konuşmuşsundur.Yoksa Terim'le birlikte bir Amrabat kazığı daha sokarsınız.Sizden beklenir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan inşallah gündem değiştirmek için konuşmuşsundur.Yoksa Terim'le birlikte bir Amrabat kazığı daha sokarsınız.Sizden beklenir.
Niye Terim ve ekibinden bu kadar nefret ediyorsun?
7 sampiyonluk ve UEFA kupasi
Nefret etmek icin yeterince sebeb var renktas
Gider mi çılgın bedevi bu parayı birakipHadi ins. Sonra da feguliyi dehleyin.
3 şampiyoluğu olan(1 i şaibeli) adamınkini diktiler zaten, bu adamlarınkini mi dikmeyecekler.Bunlar da Terim'inkiler.Albayrak'ın da Terim olmadan pay sahibi olduğu 2 şampiyonluk daha var (2002-2015) Yani toplasan 9 şampiyonluk ediyor bu ikili için.Gerçekten enteresan şu adamlara hala aynı suçlamaları yöneltmek.Bu ikili Fener ya da Bjk'de olsa harbi heykelini dikerlerdi,klişe olacak ama.
Beton yetmiyor krala yoksa çoktan dikmişlerdi3 şampiyoluğu olan(1 i şaibeli) adamınkini diktiler zaten, bu adamlarınkini mi dikmeyecekler.
Çünkü ilk fırsatta tekrar gideceğine adım gibi eminim...Niye Terim ve ekibinden bu kadar nefret ediyorsun?
Çünkü ilk fırsatta tekrar gideceğine adım gibi eminim...
Galatasaray'a başarı kazandıran herkese saygım var.Ancak Terim söz konusu olunca,dediğim gibi yine bırakıp gidecek hissine sahibim.Yoksa merak etme,zamanında Terim'i forumda en çok destekleyenlerden biriydim.Ama gel gör ki o midesiz,şeref yoksunu,Galatasaray düşmanı tüpçü ile iş birliğine girmesi,beni fazlasıyla üzmüştür.O gun bayram yaparsin sen de iste
Hoca aslinda "20 kusur yil kalsaydim herhalde neler neler olurdu" aciklamasini bosuna yapmadi. Bir nevi ozur diledi.
Galatasaray'a başarı kazandıran herkese saygım var.Ancak Terim söz konusu olunca,dediğim gibi yine bırakıp gidecek hissine sahibim.Yoksa merak etme,zamanında Terim'i forumda en çok destekleyenlerden biriydim.Ama gel gör ki o midesiz,şeref yoksunu,Galatasaray düşmanı tüpçü ile iş birliğine girmesi,beni fazlasıyla üzmüştür.
Acikca ozur dilese guzel olurdu ama gonlumuzu alacaktir sampiyonluklar + 1 Avrupa kupasi ile diye dusunuyorum
Badou pisman ise adam burada 2.3 e oynuyordu, ne tikime 3 veriyorsunuz adama. Ben olsam 1,5 verirdim olmadi 2 verirdim ama 3 u hayalinde gorurdu
Tamam 2750 olsun. Vermem, 2 ye geliyorsan gel arkadas2.750 diye biliyorum. Yanlışın var o konuda bence.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O işten kârlı çıktık gelen parayı futbolculara ödedik. Ama kalsa muhtemelen daha erken şampiyon olurduk.Ndiaye, iyi olmus, burnu güzel sürttü.
Risk aldık ve hesap tuttu.O işten kârlı çıktık gelen parayı futbolculara ödedik. Ama kalsa muhtemelen daha erken şampiyon olurduk.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Risk aldık ve hesap tuttu.
Donk durumu kurtardı, yoksa Ndiaye'nin ödediğimiz bonservisini düşünce kalan sekiz milyon Euro'dan fazlasını kaybedecektik.
Tabii söylentilere göre Ndiaye bize daha pahalıya mal olmuş, yani net ne kadar kazandığımız meçhul.
Ben altı ay sonra gideceğim diyen birine pek hoşgörü ile yaklaşamıyorum.
Tabiiki, gelirse bu formayı giyecek biz de iyi mücadele eder ise destek olacağız.Yani gönül isterdi Wanyama Lemina falan olsun ama şartlarımız sıkıntılı.
Acikca ozur dilese guzel olurdu ama gonlumuzu alacaktir sampiyonluklar + 1 Avrupa kupasi ile diye dusunuyorum